Ik ben gestopt met tracken!

Zoals jullie misschien gemerkt hebben heb ik een kleine blog vakantie, er komen wat minder blogs online maar deze blog moet ik gewoon met jullie delen! Ik ben gestopt met tracken van mijn voeding!!

Ik loop de afgelopen weken met zoveel ideeën maar merk dat ik even nog een paar weekjes rust moet nemen en dan weer verder kan knallen! Het afgelopen jaar was mega bewogen voor mij en na het afsluiten van een faillissement kan ik nu door met mijn nieuwe plannen.

De afgelopen 3 maanden heb ik met mijn coach Karin gewerkt aan mijn voeding en training. Eindelijk heb ik na 2 jaar rust gevonden! Ik was zelf al 15 kilo afgevallen en eigenlijk kan ik me van deze periode geen flinke eetbuien herinneren. Dit was pas toen ik mijn voeding ging tracken, ik obsessief ging worden en ik ging me zoveel verbieden doordeweeks dat ik me elk weekend helemaal volpropte.  Ik ben nu al een tijdje in balans en er is niks fijner dan dat!

Hoewel ik een groot voorstander ben van inzicht krijgen in wat je eet, kan het tracken ook voor velen een obsessie worden. Dit had ik zelf en op een gegeven moment wordt je gewoon letterlijk gek! Je kunt de hele dag alleen nog maar aan eten denken, je schuldig voelen en in paniek raken. En waarom? Doe maar lekker gewoon is mijn motto!

Op dit moment ben ik gewoon super tevreden met mijn lichaam, ik train 3-4 keer per week en daarnaast doe ik lekker aan hardlopen, wandelen of zwemmen. Maar ik sport wanneer ik zin heb en niet omdat het moet, zit lekker in mijn vel en hoef geen blokjes buik 😉 Ik ga dit de komende tijd onderhouden en lekker veel genietmomentjes pakken zonder schuldgevoel. Ik weet nu hoe ik mijn dag moet indelen om in balans te zijn en ik heb zelfs voor het eerst normaal een vakantie overleefd.

Uiteraard heb ik tijdens mijn Personal body plan ook super veel geleerd over mijn gedrag, alleen is mijn voeding de verkeerde kant opgeslagen. Karin heeft mij de afgelopen maanden geleerd om naar mijn lichaam te luisteren en te focussen op de dingen die ik wil en niet de dingen die ik niet wil. Met dit in gedachten ben ik mentaal zo sterk geworden!

Ik ben vanuit Foodilove met super toffe ontwikkelingen rondom dit topic bezig op dit moment. Daarnaast ben ik op zoek naar 20 try-out deelnemers die in september het Foodilove online lifestyle programma als eerst kunnen proberen. Samen gaan we aan de slag om met wat werkt voor jou via een persoonlijk voeding en evt. een trainingsplan. Heb jij interesse? Stuur me direct een mailtje met je motivatie en doel via marleen@foodilove.nl

Zit jij er al langer over na te denken om te starten met Personal body plan? Via deze link kun je je direct inschrijven en wordt ik je personal body coach! (let op deze link werkt pas per 1 september, geef het anders aan in een mailtje). Hierbij natuurlijk ook nog een leuke kortingscode voor je inschrijving!

Wil jij straks ook lekker in je vel zitten, je heerlijk fit voelen en helemaal in balans zijn? Wacht niet langer! Graag deel ik al mijn ervaring als food, health en lifestylecoach met je! Doe wat werkt voor jou!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Ik ben gestopt met tracken!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven