Hotspot Juice&Salad café

Afgelopen dinsdagochtend mocht ik als één van de eerste bloggers bij het Juice&Salad café het healthy breakfast uitproberen.
Juice&Salad café is opgericht in 2012 door 2 jongens die zijn opgegroeid op de kleigrond van de Noordoostpolder met een aangeboren liefde voor agrarische producten. Van uitsluitend verse ingrediënten maken zij de lekkerste groente-en fruitsappen en rijk gevulde salades. Het is de eerste ‘salad bar’ van Amsterdam met échte veelal zelf geteelde verse producten.

Sinds kort zijn ze ook ‘the-place-to-breakfast’. Ik heb hier genoten van een lekker en gezond ontbijt met heerlijk vers fruit en vele toppings.
Het leuke van deze ochtend was dat het ontbijt helemaal zelf konden samenstellen. Je krijgt een basis zoals Bircher muesli, hangop of chiapudding. Bij de bar kun je keuze maken uit vele toppings zoals vers fruit, noten en zaden of bijvoorbeeld pure chocolade.
De Bircher muesli waar we mee zijn gestart is ongekookt en heeft een intense smaak. Hier zat verse yoghurt en rood fruit doorheen. Mijn toppings waren verse mangoblokjes, banaan, pecannoten en amandelen. Hierbij werd een lekker groen sapje geserveerd.

Juice&salad bircher muesli
Hierna volgde de hangop waarvan de yoghurt gekocht wordt bij een boer die de boederij van Juice&Salad voorziet van veevoer. De slogan ‘Made by Farmers’ gaat hier letterlijk op. Op deze manier brengt Juice&Salad het platteland naar de stad. Ik vind dit helemaal geweldig! Dit straalt het café ook zeker uit.
Het ontbijt werd afgesloten met een chia pudding. Hierbij werd een heerlijke amandel chai milk geserveerd. Verse ananas en cranberry’s kreeg ik al topping erop. Yummie!
We sloten de ochtend af met een cappucino met sojamelk. Dit was mijn eerste blogmeeting en hij was zeker geslaagd.

Juice&salad amandel chai melk

Juice&Salad chia pudding

Dit alles werd super leuk uitgelegd door de 2 eigenaren Michiel en Nick.  Juice&Salad café bewijst dat gezond en puur ook gewoon ongelofelijk lekker kan zijn! Ik heb hier een super leuke en lekker ochtend gehad en dit café is een echte aanrader. Eén van de hotspots van Amsterdam.

Juice&Salad is gevestigd op 3 locaties in Amsterdam.
Eerste Constantijn Huygenstraat 60
Vijzelstraat 135
Gustav Mahlerplein (kiosk)

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Juice&Salad.

Juice&Salad1

Juice&Salad2

Juice&Salad3
­

.
Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven