Kromkommer soep

Afgelopen weekend in Nijmegen kocht ik deze te gekke Kromkommer soep. Ik kwam het tegen bij dit is WAAR een super leuke duurzame cadeauwinkel. Ze hebben een groot assortiment met fairtrade, biologische en ecologische producten en ik mag hier graag rondsnuffelen. Zo kocht ik naast de Kromkommer soep een Bag-to-Nature organisch groei-systeem. Een bag waarin je thuis groente en kruiden kunt kweken, helemaal leuk! Terug naar de natuur maar dan lekker comfortabel.

Bag to natureDe tomatensoep heb ik thuis opgegeten en was heerlijk met heeeel veeeel tomaat. Hij is licht zuur van smaak en tot mijn verrassing zaten er gele snoep tomaatjes in. Hier werd ik blij van!
Kromkommer wil verandering brengen in het voedselsysteem. Dit doen ze door gekke en overgebleven groente van de verspilling te redden en ze toch te verwerken in hun soepen. Het is zonde om lekkere groente weg te gooien en wat maakt een gekke vorm nu uit? Ik ben nu gek op krom!
De Kromkommer soep is er in nog 2 verschillende smaken namelijk bieten en wortelsoep. Zelfs de verpakking van deze soep ziet er te gek uit.
Helaas heeft Kromkommer nog geen verkoop adressen bij ons in Groningen, wel is het te bestellen via een aantal webshops.

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Kromkommer soep”

  1. Hoi,

    Volgens mij heb ik de kromkommersoep gezien bij de Jumbo Euroborg!!

    Groetjes,
    Anita

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven