Klaar voor 2016!

Ik ben zo klaar met 2015 en klaar voor 2016! Een nieuw jaar, nieuwe kansen en uitdagingen!

Over 2 dagen is het zo ver een nieuw jaar, na een heavy 2015 ben ik klaar en volop gemotiveerd om 2016 in te knallen!
Er is zoveel verandert voor mij het afgelopen jaar dat ik niet kan wachten om weer heerlijk aan de slag te gaan begin januari. Ik ben vorig jaar gestopt met een bedrijf en het lijkt de laatste 2 weken van dit jaar wel alsof ik een burn-out heb. Ik heb nergens meer zin in en ben te moe om iets te doen. Ik hoor dat meer hier last van hebben, herkennen jullie dit?

Het leuke is dat sinds ik gestopt ben met mijn vorige onderneming ik volop de tijd had om me te focussen op Foodilove. Wat een ontwikkelingen en leuke samenwerkingen heeft dat de laatste tijd opgeleverd! Ik ben nog lang niet klaar en ga dit zeker doorzetten komend jaar, ik wil hier echt mijn job van maken. Naast de workshops, lezingen en catering die ik verzorg ben ik al aardig op weg. Ik vind het te gek om te doen en wie had een tijdje geleden gedacht dat ik blogger werd en zo mijn passie met jullie kan delen.

Per 4 januari start ik als Personal body coach, erg fijn dat ik zo snel weer aan de slag kan om mensen te helpen met het veranderen van hun leefstijl. Ik heb hier zo veel zin in!
Zelf ben ik op 7 december gestart met een nieuwe periode Personal body plan, in een korte tijd ben ik 3 kilo afgevallen en 3 cm kwijt. Ik heb weer structuur in mijn voeding en wat een resultaat na een korte periode! Ik zit weer heerlijk in mijn vel en weet hoe snel ik iets kan bereiken, ben benieuwd naar mijn progressie foto’s begin volgende maand.

Heb jij ook al goede voornemens? Ik niet want ik ben consistent bezig met het veranderen van mijn leefstijl. Wel kan ik je een paar tips geven hoe jij je goede voornemens kunt volhouden en de beste versie van jezelf kunt worden:

– het belangrijkste is doe wat jij wilt en waar jij gelukkig van wordt in 2016.
– formuleer je goede voornemens positief en maak realistische doelen.
– kies steeds voor korte termijn doelen, uiteraard heb ik ook een einddoel in gedachten maar kleinere doelen helpen mij enorm. Zo bereik ik veel meer en kan ik mezelf tussendoor vaker belonen haha.
– schrijf je doelen op en hang ze op je koelkast 😉
– schrijf je in voor Personal body plan en wordt ook de beste versie van jezelf! Dit is geen reclame maar mijn beste keuze ooit, wat heb ik veel geleerd over mezelf.
Gebruik hiervoor deze kortingslink.
– heb jij voor jezelf gefaald? Hou na je leermoment direct weer je doel voor ogen en denk eraan waarom jij dit doet.
– balans is de sleutel tot succes! Ik hou me aan de 80/20 regel, ik mag 1 iets lekkers per dag zodat ik hier volop van geniet.
– probeer af en toe te relaxen, een rustdagje is zo fijn even helemaal niets doen.
– ook kun je 2016 starten met een 5 daagse sapkuur incl. detox workshop die ik verzorg. Dit kan de eerste stap zijn in de goede richting om je leefstijl te veranderen, wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wat kun jij in 2016 van Foodilove verwachten? Ik ga jullie nog meer inspireren en motiveren op het gebied van healthy lifestyle, denkend aan food en training. Ik heb gemerkt dat jullie persoonlijke blogs ook erg leuk vinden en uiteraard komen er een aantal leuke winacties aan!

Nieuwsgierig? Blijf me dus vooral volgen, vind ik super leuk! Gaan jullie nog iets leuks doen op oudejaarsavond? Wij hebben besloten om eens niets te plannen, dus misschien wel een heerlijk avondje met zijn tweeën. Ik kijk er nu al naar uit, daarom ga ik vandaag even lekkere hapjes inslaan. De fles champagne staat al koud 😉

Wat heb ik veel geleerd in 2015! Ik heb zakelijk zware keuzes gemaakt maar wat ben ik er sterk uitgekomen. Ik weet nu precies wat ik wil, waar mijn passie ligt en hoe ik dit kan en ga bereiken. In januari staan er alleen maar leuke dingen gepland zoals de opening van de Changing life hub, een smoothie workshop van Alpro, een weekendje weg op de Veluwe en Eurosonic. Uiteraard zal ik deze genietmomentjes met jullie delen.

Ik weet zeker dat 2016 een top jaar gaat worden! Voor nu wens ik iedereen een happy, fit en healthy new year!
En geniet vooral volop van alle champagne en oliebollen, ga ik ook doen. Liefs, Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven