Koken met Marley Spoon

Twee week geleden ontving ik de vraag van Marley Spoon of ik hun maaltijdbox wilde proberen en reviewen. Omdat hun visie “beter koken, slimmer leven” is twijfelde ik geen moment en voordat ik het wist werden er 2 lekkere recepten met verse ingrediënten bij mij thuis bezorgd.

Deze box past perfect bij mijn goede start van 2018! Wil jij net als ik gezond leven, meer tijd voor jezelf, lekker en gevarieerd eten en duurzamer leven? Lees dan snel verder.

Het is de bedoeling dat je snel en eenvoudig een heerlijk gerecht op tafel zet. Ik word blij en enthousiast van dit concept, vooral omdat ik het als ondernemende vrouw af en toe erg druk heb en ik wel iets gezonds op tafel wil zetten. Herkenbaar?

Zo werkt het
Iedere week kun je kiezen uit onze nieuwe recepten, zo kook je alleen wat jij lekker vindt. Ik koos voor een vegetarische flammkuchen en een supersnelle nasi. Je kunt zelf aangeven op welke dag en op welk tijdstip jij jouw box wilt ontvangen, en je bestellingen tot 8 weken vooruit plannen en met ons koken wanneer het jou uitkomt. Erg handig dus en na het kiezen heb je er geen werk meer van.

De ingrediënten die je van Marley Spoon krijgt zitten in mooie en duurzame zakken en  zijn zoveel mogelijk van het seizoen. Ze sturen je precies de juiste hoeveelheden, zo voorkomen we voedselverspilling. Ik hou hier wel van!

De ingrediënten werden gekoeld thuisbezorg en hierbij zaten 2 receptkaarten waardoor het koken erg gemakkelijk is. De stappen worden uitgelegd en zo kun je lekker snel een gerecht klaarmaken. De eerste avond hebben wij de supersnelle nasi gemaakt die inderdaad in een handomdraai klaar was en wij vonden het superlekker.

De tweede avond gingen wij voor de vegetarische flammkuchen met zuurkool en spinazie. Hierbij zat een lekkere salade van rode biet, wortel en een honing dille dressing. Dit was onze favoriet! De recepten zijn ook niet ingewikkeld en ik ben dol op pure ingrediënten.

Kook jij met een maaltijdbox?
Ik ben ook wel nieuwsgierig of jij wel eens een Maaltijdbox besteld? Laat vooral een reactie achter onder dit bericht.

Het leuke is dat jij als trouwe volger van Foodilove ook kennis kunt maken met Marley Spoon en je via mijn persoonlijke code een korting van 25 euro ontvangt. Klik hier om de box te bestellen en gebruik de code FOODILOVE. Deze korting is geldig t/m 31 maart 2018.

Kortom: ik vind koken met Marley Spoon de perfecte uitkomst als ambitieuze vrouw. Je kiest waar je zin in hebt van te voren, hoeft je boodschappen niet te doen (scheelt veel tijd) en je gooit niks weg. De porties waren zelfs iets teveel voor ons, wij zijn niet zulke grote eters dus het was echt ruim voldoende.

Wil jij meer weten over deze maaltijdbox? Stuur me gericht een berichtje of check de website van Marley Spoon.

Liefs, Marleen

Ps: deze blogpost is tot stand gekomen vanuit een samenwerking met Marley Spoon.

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven