Mijn kickstart van 2018!

Na alle heerlijke vrije dagen aan het einde van 2017 ben ik weer vol frisse moed van start gegaan, 2018 kom maar op! Deze week ben ik samen met jullie gestart met de Foodilove Kickstart Challenge en die kon ik ook zeker gebruiken. Daarom deel ik vandaag mijn kickstart van 2018 met jullie.

Tijdens de feestdagen heb ik een stapje terug gedaan van al mijn drukke werkzaamheden van Foodilove om het afgelopen jaar te evalueren, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Zo fijn, en ook zo belangrijk, om af en toe te doen. Dat levert mij zoveel energie, inspiratie en nieuwe ideeën op.

Ik kwam tot de conclusie dat ik niet goed voor mezelf heb gezorgd de afgelopen tijd. Ik heb veel gewerkt aan de nieuwe Foodilove Members’ Club en het verbeteren van mijn bestaande programma’s. En het lijkt wel dat hoe harder ik werk en hoe meer succes ik heb met Foodilove, hoe slechter ik voor mijzelf zorg. Als je zelf ondernemer bent of een drukke baan hebt zul je dat waarschijnlijk wel herkennen?

Doordat ik maar bleef doorknallen zonder mezelf goede voeding, beweging en rust te gunnen is mijn gewicht omhoog gekropen. Ondanks mijn kennis. Hoe is het mogelijk?! Is het niet ironisch dat mij dat gebeurt, terwijl ik de hele dag door vrouwen juist help met deze issues. Natuurlijk vergeet ik niet dat ik al grote stappen gemaakt heb. Als ik 4-5 jaar geleden namelijk niet lekker in mijn vel zat hield ik me doordeweeks superstreng aan de regels, om me in het weekend vervolgens helemaal vol te proppen.

Want ja, als ik dan eenmaal iets lekkers had genomen was het toch allemaal al verpest, dus kon ik net zo goed gewoon doorsnaaien. Toch?! Zo ontstond er een patroon waarin ik elke week weer opnieuw begon met hard en streng zijn, om gefrustreerd te eindigen. En zo stond ik elke week weer mijn eigen progressie in de weg.

Maar zo ver laat ik het natuurlijk nooit meer komen. Blijkbaar was ik even uit balans en werkt het allemaal ff niet. Dus, wat ga ik doen? Huilend bij de pakken neerzitten en mezelf volproppen, net zoals vroeger? Nee. Ik ga er wat aan doen. Ik zorg voor regelmaat, planning en voldoende beweging. En zo ben ik mijn 2018 gestart! Ik kijk vooruit en niet achterom.

Dat wens ik jou ook toe. Dus ik ben benieuwd hoe jij het nieuwe jaar bent gestart? Ben je nog steeds gefocust op het volhouden van je goede voornemens op het gebied van een gezonde lifestyle? Of heb je geen goede voornemens maar een doel gesteld voor de lange termijn?

Ik geef je alvast 5 tips die je een goede houvast geven bij het waarmaken van jouw healthy lifestyle. Want ik wens jou, en mezelf, een heel gezond en gelukkige 2018!

5 tips voor een goede start!

# 1 start met een goede voorbereiding, plan je voeding, doe niet te vaak boodschappen en zorg voor structuur. Een goede voorbereiding is het halve werk, ik gebruik hiervoor de handige Foodilove weekplanner voor mijn focus.

# 2 is voor jou alles of niets herkenbaar? Kun je heel streng doen of helemaal los gaan? heb je zin in iets lekkers of heb je een etentje? Verbied jezelf niks, maar kies bewust en ga voor balans.

# 3 stel realistische doelen, gooi niet alles in 1x om, maar maak kleine stapjes. Perfectie staat namelijk voor falen. Ik heb vandaag een leuke opdracht voor het stellen van doelen in de Foodilove kickstart challenge.

# 4 deel je plannen met je omgeving, laat ze je ondersteunen, zoek een accountability buddy waarmee je samen je doel behaalt.

# 5 laat je coachen of word lid van een motiverende community.

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Mijn kickstart van 2018!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven