Les Mills workouts

Dat ik van lekker en gezond eten hou dat weten jullie maar tevens ben ik ook verslaafd aan sporten! En dan met name het volgen en geven van Les Mills workouts.  Ik ben een zeer actieve sporter en dit past ook erg bij mijn healthy lifestyle.
Op mijn 16e ben ik begonnen als groepsfitness instructeur en dit heb ik eigenlijk nooit meer losgelaten. Onderhand geef ik bijna alle Les Mills groepsfitness programma’s.
Mijn favoriete programma’s zijn Les Mills Grit, Bodypump, Bodystep en Bodybalance. Maar ook ben ik gek op Sh’bam, Bodyvive en CX Worx. Het voordeel van deze workouts vind ik dat ze je tot het uiterste en verder drijven.
Ik vind het erg belangrijk om op gewicht te blijven nadat ik afgelopen jaar 12 kilo ben afgevallen. Deze Les Mills workouts helpen naast gezonde voeding mij hierbij en ik vind het super leuk dat er zoveel keuze is.

Les Mills Grit series is wel mijn hit van dit moment. Krachttraining is erg goed voor je vetverbranding en ik vind de team training ook super. Samen dieper gaan en je doelen bereiken!
De instructeur motiveert je als team en ik heb nog nooit zo hard getraind in een half uur. Doe je dit 2-3 keer per week dan zijn de resultaten top. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer explosieve muziek de je energieniveau naar zijn top brengt.

Wanneer ik een dagje rustiger aan wil doen kies ik voor de Bodybalance. Dit is een combinatie les van Yoga, Pilates en Tai Chi. Tijdens deze les verbeter ik mijn kracht, lenigheid en innerlijke rust. Alle Les Mills workouts volg je gedurende 3 maanden waardoor je de les kent en je uitdaging steeds maar weer kunt vergroten en technieken kunt verbeteren.

Je kunt me dus vaak vinden in de sportclub maar hiernaast zwem ik 2x per week en probeer ik af en toe hard te lopen. Ik ga in oktober mijn eerste run de 4 mijl doen dus hier moet ik nog een beetje voor trainen haha. Ik geloof dat mijn basis conditie enorm goed is.

Lijkt het jou ook leuk om een Les Mills workout te volgen? Neem dan een kijkje op de website van Les Mills en vind een club bij jou in de buurt!

Les Mills workouts

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven