Meet & eat met Foodilove!

Yes! Het is tijd voor de eerste meet & eat met Foodilove! Ik organiseer op zondag 30 oktober een te gekke ontbijtsessie, mega spannend! Het lijkt me namelijk te gek om jullie als volgers te ontmoeten en om iets speciaals voor jullie te doen. Ben jij erbij?

Het lijkt mijn super leuk om lekker samen met jullie te ontbijten bij Wadapartja in Groningen. Het ontbijt wordt compleet door ons verzorgd en we hebben alle tijd om gezellig te kletsen en elkaar te inspireren.

Tijdens dit ontbijt mag je me alles vragen over een happy & healthy lifestyle en zal ik jullie natuurlijk meer vertellen over mijn nieuwste plannen en het Foodilove lifestyle programma. Dus pak je kans! Je mag me zelfs van te voren je vragen sturen of je voedingsdagboek zodat ik je tips kan geven.

Jullie maken tijdens deze ochtend kennis met mijn favoriete healthy ontbijtjes, de lekkerste sapjes en producten. Plus je krijgt bij afloop een te gekke goodiebag mee naar huis gevuld met leuke producten. Ik ben nu al bezig met het samenstellen voor jullie, zo leuk!

Jij kunt hier natuurlijk bij zijn! Dus hierbij alles nog op een rijtje:

Datum: 30 oktober 2016 10 tot 12 uur
Waar: Wadapartja Groningen
Kosten: 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je een compleet verzorgd ontbijt en een te gekke goodiebag.
Opgave: via info@foodilove.nl

Ik heb er super veel zin in, ik hoop jullie ook! Tot de 30ste! Liefs Marleen.

Aarzel niet en reserveer direct je plekje via info@foodilove.nl want vol is vol!

meet-eat-met-foodilove-1

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven