Herfst! Back on track!

De herfst is begonnen en alle vakanties zijn alweer even achter de rug. Maar ben jij alweer back on track? Of heb je nog wat opstartproblemen? Ik heb in ieder geval mega veel zin in de herfst, jij ook? Vandaag even wat tips om je normale dagelijkse routine weer op te pakken!

Zijn jullie ook wat kilo’s aangekomen tijdens de vakantie? Dit is niet erg, je hebt vast lekker genoten? Maar hoe fijn zou het zijn dat je binnen de kortste keren weer lekker en gezond eet, afvalt en weer fit in je vel zit?

Ik luidt de herfst in met mijn spik splinternieuwe Foodilove lifestyle programma, ik ben met een super leuke groep bezig en wat ben ik hier trots op zeg! Ik kan je dus helpen met deze opstartproblemen. Wil jij hier meer over weten? Neem snel een kijkje via bovenstaande link.

Afgelopen week heb ik allemaal lekkere herfst boodschapjes gedaan, wat dacht je van pompoen, spruitjes, appels, peren, pepernootjes oeps en natuurlijk chocolademelk voor als het straks kouder wordt. Uiteraard wel met slagroom 😉 Hoe ik dit inplan in mijn voedingspatroon? Balance is the key!

Ook heb ik deze week al hachee met rode kool gemaakt en staat er een lekkere appeltaart met cranberry en pompoen op mijn to do list. Dus er komen veel herfst recepten aan 😉 zo fijn!

Hierbij 6 back on track tips:

1. stel voor jezelf een haalbaar doel tot aan kerst, zodat je iets hebt om naar toe te werken.
2. wees niet te streng voor jezelf. Ga dus niet op een streng dieet, want het gaat om bewust kiezen en balans. Dus kies af en toe bewust iets lekkers om je gezonde leefstijl vol te houden.
3. focus je op wat je wilt en niet op wat je niet wilt, maak hier je keuzes op.
4. kijk niet achterom, maar vooruit. Je hebt vast veel lekkers gegeten tijdens de vakantie, het heeft geen zin meer om hier over na te denken 😉 bedenk je wel goed hoe je het de volgende keer anders zou kunnen aanpakken.
5. maak een goede planning, want consistentie is de sleutel tot succes.
6. en de allerbelangrijkste: doe wat werkt voor jou!

Heb je interesse in het Foodilove lifestyle programma? Schroom dan niet om mij te mailen met al je vragen of je direct in te schrijven, dit kan via info@foodilove.nl. Er start weer een nieuwe groep op maandag 31 oktober en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen nog beschikbaar. Dus wacht niet te lang.

Op naar een happy & healthy lifestyle! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven