Mijn verhaal!

Zie je die twee foto’s? Op allebei sta ik, zoals je ziet. Dezelfde vrouw, en toch een wereld van verschil.  In 2014, het jaar van de linker foto, woog ik maar liefst 75 kilo. En dat is voor iemand van mijn lengte en postuur best wel veel.
Eerlijk gezegd vind ik dat getal op de weegschaal niet zo veelzeggend. Maar ik herinner me nog heel goed hoe ik me toen voelde. Ik had een eigen sportschool en mijn missie was om mensen te helpen om gezonder en fitter te worden.
En wat deed ik zelf? Ik werd alleen maar zwaarder. Zelfs al sportte ik twee à drie uur per dag.

Geen structuur
Hoe dat kwam? Ik had totaal geen structuur in mijn eetpatroon. Om heel eerlijk te zijn: ik at alles wat los en vast zat. Ik had dan misschien geen megagroot overgewicht, maar ik was ook absoluut niet in balans. Ik zat niet lekker in mijn vel en vond het verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te zien.
Ik wilde van die kilo’s af. Niet alleen omdat ik dan leukere kleding aan zou kunnen, maar ook omdat ik er last van had in mijn dagelijkse bezigheden. Want vaak zat er gewoon letterlijk een rolletje in de weg. Graag deel ik mijn persoonlijke verhaal met jou. Lees je mee?

Niet alleen je leefstijl, maar ook je mindset
Diep vanbinnen wist ik: als ik zo doorga, dan heb ik straks écht overgewicht. Mijn vetpercentage was al te hoog, net als mijn gewicht. Mijn weegschaal wilde ik het liefst het raam uitgooien, alsof het zijn schuld was. Maar ja, ik was er zelf bij… En dus kon ik ook zelf veranderen!
In 2014 ging de knop ineens om. Ik was het zat. En dus besloot ik om het totaal anders te gaan doen.
Maar ja. Leefstijl is één ding, maar je mindset is minstens zo belangrijk!

Nooit meer een crash-dieet!
Ik zag al snel in dat mijn probleem vooral zat in mijn voeding en het maken van ongezonde keuzes. Ik ging me verdiepen in gezonde voeding, begon mijn maaltijden voor te bereiden en maakte een goede planning. En dat werkte! Ik kwam erachter dat ik veel te weinig at en totaal geen goede voedingsstoffen binnenkreeg. En ik concludeerde dat het crash-diëten dat ik deed, uit wanhoop om af te vallen, een averechtse werking had. Dat leverde namelijk alleen maar eetbuien op, in plaats van gewichtsverlies.

Stap voor stap
Zo’n grote en belangrijke verandering komt niet vanzelf. Ik hoefde niet alles in één keer om te gooien, nee, ik ging stapje voor stapje te werk. Want het afleren van oude, en het aanleren van nieuwe gewoontes, dat kost tijd. Het is heel belangrijk om dat te accepteren, anders raak je alleen maar gefrustreerd.
Mijn nieuwe aanpak beviel goed. Na een jaar was ik vijftien kilo én een flink aantal centimeters in omvang kwijt en ik raakte alleen maar meer gemotiveerd om door te gaan op mijn pad om nog gezonder, slanker en vooral gelukkiger te worden.

Tadaaaa: Foodilove!
Het werd voor mij steeds duidelijker wat wel en wat niet werkte. Ik was veel in de keuken te vinden en daar is ook mijn blog Foodilove ontstaan.
In het begin deelde ik vooral recepten, maar dat werd al gauw meer.
Ik groeide enorm snel, maar nu op de goede manier. Ik groeide zelfs zó snel dat ik besloot te stoppen met de sportschool en me volledig te richten op mijn missie om mensen te helpen op hun weg naar een gezonde en gelukkige leefstijl.

Een echte lifechanger
Met mijn programma’s, recepten en adviezen wil ik zoveel mogelijk mensen helpen met het veranderen van hun mindset en leefstijl, zodat ook zij hun ideale gewicht bereiken en de allergelukkigste versie van zichzelf kunnen worden.
Ik vind het superbijzonder om anderen te mogen coachen en helpen op het gebied van een gezonde en gelukkige leefstijl.
Met mijn onderneming Foodilove wil ik jullie inspireren, informeren en motiveren om ook gezonder te gaan leven. Het geeft me niet alleen veel voldoening, de resultaten zijn er ook naar. Ik zou niets anders meer willen doen dan dit, ik ben een echte lifechanger!

Mijn verhaal

Eten mag weer leuk zijn!
En ik? Ik weeg ondertussen netjes 60 kilo. Maar nog belangrijker dan dat getal is dat ik compleet in balans ben. Ik zit lekker in mijn vel, voel me beter dan ooit, ben superfit en ik barst van de energie.
Natuurlijk neem ik zo nu en dan ook iets lekkers. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je van eten mag genieten. Eten mag weer leuk zijn!
En daarom is mijn allerbelangrijkste advies: laat diëten links liggen en verander je leefstijl. Stap voor stap, op het tempo dat bij jou past. Wees niet te streng voor jezelf. Kies bewust en geniet volop!

Join the club!
Ik wil je graag helpen. Daarom heb ik de Foodilove Members’ Club opgericht. Samen gaan we aan de slag met afvallen, je mindset en leefstijl veranderen en uitvogelen wat werkt voor jou. Ik help je met het maken van de juiste keuzes en ik motiveer je tijdens de moeilijke momentjes. Ik sta aan je zijde en ben je stok achter de deur.

Want weet je? Ooit, en dat is nog niet eens zo lang geleden, stond ik in jouw schoenen. Ik weet hoe jij je voelt. Hoe gefrustreerd je soms kan zijn, als de zoveelste poging om iets te veranderen niet uitpakt hoe jij dat wil. Wat een worsteling het kan zijn.

Mijn missie
Ik begrijp hoe je verlangt naar die verandering. En dat is dan ook mijn missie. Om jou te helpen met het bereiken van de gezondste en gelukkigste versie van jezelf. Want als ík het kan, dan kan jíj het ook!

Zullen we samen aan de slag? Ik heb er zin in!

Liefs,

Marleen

Ps: heb jij mijn gratis weekmenu al gedownload? Zeker even doen, want met dit superfijne menu heb jij alvast een vliegende start!

Mijn verhaal!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

4 gedachten over “Mijn verhaal!”

  1. Super om te lezen! Goed van je dat je het roer omgegooid hebt, en nu andere mensen tot steun kan zijn !

  2. Hoi Annelies,

    Wat leuk om dit van je te horen zeg! Als je vragen of hulp nodig hebt schroom niet om mij een berichtje te sturen! Liefs Marleen.

  3. knap hoor!
    Ik vind het altijd leuk om hier te lezen…ik moet ook alle dagen opletten wat ik eet maar probeer zoveel mogelijk de gezonde dingen op te zoeken!
    blijf zo verder doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven