My 50 days of green happiness

Je zult wel denken wat een boodschappen! Vandaag start ik my 50 days of green happiness! Ben jij nieuwsgierig wat dit is? Ik vertel je in dit blog er alles over!

Ik functioneer goed op dit moment maar dit kan altijd beter! Af en toe heb ik last van een opgeblazen gevoel en ik voel me eerlijk gezegd futloos af en toe. Ook zou ik er nog 2-3 kilo af willen hebben en zo helemaal lekker in mijn vel willen zitten. Dit kan!

Ik wordt al een hele tijd geïnspireerd door de te gekke meiden Merel en Tessa van the Green Happiness, kennen jullie ze? Ze zijn beiden diëtist en gespecialiseerd in de orthomoleculaire en natuurvoeding. Ik heb deze meiden vorig jaar ontmoet en ze gaven me direct super veel positieve energie!
In hun nieuwste boek 50 days of green happiness vind je een 50 dagen durend lifestyle changing programma. Nu denken jullie vast Marleen je bent toch ook met Personal Body Plan bezig? Juist! Daarom ben ik nieuwsgierig of ik het kan combineren.

Tijdens deze 50 dagen ga je niet alleen de strijd aan tegen overbodige kilo’s, maar je zult ook merken dat je veel meer energie hebt, sneller zult herstellen van je training, in de ochtend fit uit je bed komt, je spieren komen duidelijker tevoorschijn en je wordt sterker!

In het boek vind je gedetailleerde informatie en adviezen om je stofwisseling te activeren, je vertering soepel te laten verlopen, je te laten stuiteren van de energie, je huid een stralende glow te geven en je droomlichaam te creëren. Hoe goed klinkt dat! Ik heb de laatste tijd enorm veel last van mijn darmen en kan mijn balans toch nog niet echt vinden.

Ik start vandaag met week 1 en heb gister alle boodschapjes en voorbereidingen gedaan. Dit is super handig want in het boek vind je per week een complete boodschappenlijst. Wel zal ik in de recepten af en toe koolhydraten vervangen door eiwitten, deze combinatie mag en anders kom ik niet aan mijn eiwitdoel.
Je krijgt voor de 50 dagen kant en klare recepten! Ik kan dit heel goed gebruiken en mijn macro’s aanvullen voor mijn doel binnen Personal body plan.

Zijn jullie ook benieuwd naar mijn ervaringen, ik kan niet wachten totdat ik me nog meer happy en healthy voel! Hou zeker mijn blog in de gaten! Wie doet er met me mee? Bestel via deze link ook snel het boek! Liefs, Marleen.

50-days-hardcopy-cover

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “My 50 days of green happiness”

  1. Ik heb het boek besteld! Zin om lekker gezond te eten en inspiratie op te doen. Hoe bevalt het je tot nu toe?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven