Bloemkool gehaktschotel met kerrie

Hoezo blue Monday? Ik voel me vandaag top fit,  ik dacht misschien kunnen jullie wel wat healthy inspiratie gebruiken? Daarom het recept van deze bloemkool gehaktschotel met kerrie kruiden, yummie!

Bloemkool gehaktschotel met kerrie (2 personen)
Wat heb je nodig:
– olijfolie
– 1 ui fijngesnipperd
– 2 teentjes knoflook fijngehakt
– 1/2 rood chili pepertje fijngesneden
– 400 gr. mager rundergehakt
– 1 bloemkool in kleine roosjes
– 250 gr. kastanjechampignons in plakjes gesneden
– 1 punt paprika in halve ringen
– 1 kleine el vandouvan (kerrie AH by Jonnie Boer) je kunt ook 1-2 tl kerriepoeder gebruiken
– ijsberg of romaine sla
– versgemalen peper en zeezout

Hoe maak je het:
Verhit een scheutje olijfolie in een wok en fruit de ui, knoflook en chili peper aan. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Breng dit op smaak met peper en zout.
Voeg hierna de bloemkoolroosjes, champignons en paprika toe en roerbak dit totdat het gaar is. Breng het op smaak met de kruiden. Verdeel wat blaadjes sla over 2 kommen en schep het bloemkool gehaktmengsel er overheen.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar gezonde recepten?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze mama en wil jij meer energie, balans en tijd voor jezelf?

Scroll naar top