Ontbijt smoothie met havermout en aardbei

Kickstart je dag met deze gezonde ontbijt smoothie met havermout en aardbei! Ik vind het heerlijk om mijn dag te beginnen met veel energie! Mijn ontbijtje is de belangrijkste maaltijd van de dag want dit bepaalt de structuur van mijn hele dag, herkenbaar? Als ik goed ontbijt krijg ik geen zin om te snaaien.  Ik geef mijn stofwisseling een boost en start lekker verzadigd mijn dag. 

Ontbijt smoothie met havermout en aardbei (2 personen)
Wat heb je nodig:
130 ml Alpro kokosmelk
2 el magere kwark
3 el havermout
handjevol aardbeien
1/2 avocado
evt: 1 el eiwitpoeder vanille
toppping: 1 tl kokosrasp

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten in de blender. Blend & mix it! Schenk je smoothie in een mooi glas, serveer hem met een fleurig rietje en top hem met de kokosrasp.

Enjoy!

 

 

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Ontbijt smoothie met havermout en aardbei”

  1. Marit en Xavier

    Ziet er heerlijk uit Marleen! Ik zat net het Deen krantje dat de kokos melk bij onze plaatselijke Deen in de aanbieding was nog ook xD Nu moeten we het al helemaal gaan uitproberen bij het ontbijt morgen 😀 Bedankt voor de leuke (en hopelijk lekkere) blog post!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven