Paksoi met runderreepjes en broccoli

Ik probeer weer elke week een healthy en skinny recept voor Koken met aanbiedingen te maken. Deze week was dat een heerlijk oosters wokgerecht, namelijk paksoi met runderreepjes en broccoli.
Ik vind het super leuk om vanuit Foodilove mensen te inspireren tot een healthy lifestyle. Via de app van Koken met aanbiedingen kun je een lekker recept uitkiezen met een supermarkt aanbieding bij jou uit de buurt. Een aantal producten uit dit recept zijn deze week in de aanbieding bij Plus.
Ben jij op zoek naar een licht recept voor een balans dag? Ik laat je zien dat dit kan met een low budget op een gezonde, verantwoorde, lekkere en makkelijke manier. Wel is alles vers en puur.  Daarom is het motto van Foodilove is keep it simple and make your life more fun!

Fijne vrijdag, liefs Marleen.

Paksoi met runderreepjes en broccoli (4 personen)
Wat heb je nodig:
– 1 teentje knoflook
– 2 el wokolie
– 350 gr. runderreepjes (of kip)
– 1 paksoi
– 1 broccoli
– 1 blikje mini maiskolfjes
– 1 blikje bamboescheuten
– mangostukjes (175 gram)
– 4 el oestersaus
– 4 el chilisaus
– zout

Hoe maak je het:
Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes en verwijder de stronk. Kook de broccoliroosjes 5 minuten en giet ze af in een vergiet en laat ze goed uitlekken. Snijd de knoflook fijn en de paksoi in fijne reepjes. Laat de maiskolfjes en bamboescheuten uitlekken.
Verhit de wokolie in een pan en voeg de knoflook en runderreepjes toe. Voeg na 5 minuten de oestersaus toe en roerbak het geheel nog eens 5 minuten.
Voeg de broccoli, maiskolfjes, bamboe, paksoi, chilisaus en mango toe en roerbak alles nog 1 minuut. Verdeel het gerecht over de borden.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven