Kokos banaan aardbeien smoothie

Het is weer tijd voor een lekkere zomerse smoothie. Ik beken! Ik drink eigenlijk bijna elke dag wel een smoothie, ik moest de zomer er maar bij bedenken 😉
Dit keer maakte ik een kokos banaan aardbeien smoothie, heerlijk met al dat verse fruit. Kan er geen genoeg van krijgen, maar teveel fruit op een dag is ook weer niet goed qua suikers en koolhydraten helaas. Vaak blijft het voor mij bij 2-3 stuks fruit op een dag.

Ik maakte deze kokos banaan aardbeien smoothie als ontbijt voor mijn dagje Amsterdam eergisteren. Wanneer je een bevroren banaan en eiwitpoeder toevoegt wordt hij heerlijk romig en dit was een perfecte start van een super leuke dag. Later vertel ik jullie meer over de hotspots die ik heb bezocht en de rum die ik heb gedronken bij Club Havana.

Deze smoothie is heerlijk om mee te nemen naar je werk als tussendoortje, of als pre of postworkout shake. Ik zeg een perfect idee!

Kokos banaan aardbeien smoothie (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 180-200 ml kokoswater
– 1/2 (bevroren) banaan
– handjevol aardbeien
– 1 scoop vanille eiwitpoeder (ik gebruik smart proteïne)
– 1 tl chia of lijnzaad
– topping: 1 tl kokosvezels

Hoe maak je het:
Doe alle ingrediënten behalve de topping in de blender. Blend & mix it.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven