Ik denk dat er wel aardig wat #peanutbutterlovers zijn die mijn blog volgen! Daarom deze peanut butter cookies, yummie!
Deze pindakaaskoekjes met maar 3 ingrediënten snoep je in no time weg.
Ze zijn super makkelijk om te maken en onwijs lekker! Waarschuwing: eet het deeg niet op voordat je ze in de oven doet, een echte guilty pleasure dus 😉
Peanut butter cookies (10 stuks)
Wat heb je nodig:
– 200 gr. pindakaas
– 100 gr. kokosbloesemsuiker
– 1 groot ei
Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Meng de pindakaas samen met de suiker en voeg daarna het ei toe. Verdeel het deeg in 10 gelijke balletjes. Druk deze plat in de vorm van een koekje.
Druk met een vork de strepen in het koekje. Bak de peanut butter cookies af voor ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Ze komen er zacht uit maar laat ze rusten op de bakplaat totdat ze hard worden. Smullen!
Enjoy!
Hoi Linda, dank je! Super leuk om te horen! Liefs Marleen
Hoi Marleen,
Ik volg jouw site al een tijd. Ik vind dat je een leuke blog hebt.
Heb al veel recepten van jouw site gemaakt. Vooral de healthy ontbijtcake met havermout is favoriet. Ik maak vaak de variant met chocolade. Ik doe er als extra nog cranberries door.
Deze wil koekjes wil ik ook wel een keer maken. Heb je ook een alternatief voor kokosbloesemsuiker?
Groeten Linda.
Super leuk recept ! ??