Proeverij gezond onbijten en lunchen

Vind jij het ook moeilijk om een goede keuze qua ontbijt en lunch te maken? Ik (Marleen) laat je zien dat dit heel simpel kan maar heel gezond!
Food I Love organiseert daarom op zaterdag 1 november a.s. de proeverij gezond ontbijten en lunchen.

Ik laat jullie proeven hoe je op een gezonde en verantwoorde manier je ontbijt en lunch op tafel kunt zetten. Dat er veel gezonde alternatieven voor suiker en koolhydraten zijn.
Aan het eind van de proeverij gezond ontbijten en lunchen krijg je de recepten mee naar huis zodat je alles thuis nog eens kunt uitproberen en maken.

De kosten van de proeverij gezond ontbijten en lunchen bedragen  20,- euro p.p. Je krijgt hiervoor een compleet verzorgd ontbijt en lunch. Uiteraard vind ik het ook super leuk om vragen te beantwoorden deze ochtend over een gezonde leefstijl. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker te genieten met de mensen met wie je komt.

De proeverij gezond ontbijten en lunchen vindt plaats in het restaurant van Plaza Sportiva in de Euroborg te Groningen van 10.00-13.00 uur.
Wil jij je opgeven of heb je vragen? Dat kan via marleen@foodilove.nl wees er snel bij want er zijn maar een beperkt (10) plaatsen beschikbaar.

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven