Beau’s raw choco strawberry taartje

Via Instagram heb ik Beau leren kennen! Beau van Beaubewust.com en ik hebben overduidelijk dezelfde passie, namelijk (gezond) eten delen. Zodoende zijn we op het idee gekomen dat Beau wekelijks recepten deelt op haar blog van Foodilove. Hoe leuk is dat!

Maar het leek mij natuurlijk ook super leuk dat jullie kennis maken met Beau, dus hierbij een gastblog en het recept van Beau’s raw choco strawberry taartje!

Hi Foodilove volgers,

Ik ben Beau, vrolijk, enthousiast en gek op (healthy) food! Iedere vrijdag zal er een recept van Foodilove op Beau Bewust gedeeld worden.

Hiervoor zullen recepten gebruikt worden die op dit moment al op Foodilove te vinden zijn. Daarnaast zal Marleen één keer per maand een special maken. Zoals Marleen al vertelde leek het ons leuk om ook een recept van mij op Foodilove te delen. Dus onderstaand een super lekker recept voor een raw choco strawberry taartje.

Beau Bewust staat voor een bewust leven in combinatie met goede voeding. Maar tevens vind ik dat je af en toe ook best wel eens mag genieten van een overheerlijke chocoladereep of een lekker patatje mayo! Net als Marleen dus 😉

Je zult op Beau Bewust veel diversiteit vinden in de recepten, daarnaast kun je alle recepten aanpassen naar eigen smaak en lekker variëren. Je kunt hier terecht voor leuke en snelle ontbijtjes maar ook voor gezonde salades en de lekkerste baksels. Neem een kijkje en laat gerust een reactie achter.

Naast mijn blog ben ik ook te vinden op social media, volg jij me al op Twitter, Facebook & Instagram? Zou ik super leuk vinden! Liefs Beau.

Beau’s raw choco strawberry (6-8 puntjes)
Wat heb je nodig:
– kleine springvorm (16 cm)
– bakpapier
– keukenmachine

Bodem:
– 7 dadels
– 60 gr. paranoten
– 5 el gesmolten kokosolie
– 2 el cacao poeder

Middelste laag:
– 40 gr. kokosrasp
– 3 el agave siroop
– 2 el cacao
– 3 el gesmolten kokosolie

Bovenste laag:
– 80 gr. aardbeien diepvries
– 70 gr. paranoten

Topping:
– beetje kokosrasp
– 3 grote aardbeien in plakjes
– pure cacao nibs

Hoe maak je het:
Begin met het maken van de bodem. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en mix dit fijn. Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en verdeel het mengsel over de bodem en stamp dit goed vast met de bolle kant van een lepel. Zet de springvorm in de vriezer.
Ga nu verder met het maken van de middelste laag. Mix de aardbeien samen met de noten in de keukenmachine fijn. Verdeel dit over de bodem van je taartje, zet het taartje nog even in de vriezer zodat hij goed hard kan worden. Doe vervolgens hetzelfde met de bovenste laag.
Maak het taartje af met wat kokosrasp, cacao nibs en de plakjes aardbei. Bewaar het taartje in de koelkast of vriezer.  Extra tip: laat het taartje niet te lang buiten de koelkast of de vriezer, dan zal de kokosolie smelten.

Enjoy!

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven