Recepten weekmenu 5

Maandag: witlofschotel ham en kaas

Dinsdag: linzensalade met rode biet en geitenkaas

Woensdag: pad thai

Donderdag: pasta met zalm

Vrijdag: tomaten soep

Wat heb je nodig: 1 el olijfolie, 1 ui fijngesnipperd, 2 teentjes knoflook fijngesneden, 1 kleine winterpeen in blokjes, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 tl tijm, 6 roma tomaten in kwarten, 750 ml groentebouillon, peper en zout, verse basilicum, staafmixer

Zo maak je het: Verhit olijfolie in een pan en fruit de knoflook, ui en wortel aan. Voeg de tomatenpuree en tijm toe en bak dit 3 min op laag vuur. Voeg de tomaten en bouillon toe en breng dit aan de kook.
Kook dit 12 minuten en pureer met de staafmixer. Breng de soep op smaak met peper en zout en top hem met verse basilicum.

Zaterdag: tonijn pizza

Zondag: gado gado

Smoothiebowl met rood fruit

Scroll naar boven