Smoothiebowl met rood fruit

Smoothiebowls! Ik ben er gek op, ze zijn super gezond én je maakt ze in no-time. Het is eigenlijk niks anders dan een smoothie, alleen het ziet er veel leuker uit. Deze smoothiebowl met rood fruit is simpel om te maken en het leuke is dat je eindeloos kunt variëren met fruit en de toppings.

Smoothiebowl  met rood fruit (1 persoon)

Wat heb je nodig:
150 ml melk (plantaardig)
150 gram yoghurt
125 gram rood fruit (diepvries)
1/2 avocado
topping: handje rood fruit vers
2 eetlepels zelfgemaakte granola of muesli

Hoe maak je het:
Doe de melk, yoghurt, fruit en de avocado in de blender en mix het tot een gladde smoothie. Schenk je smoothie in een kom en doe alle toppings erop.

Enjoy!

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl of tag mij @foodilovenl in jouw bericht.

ps: ben jij een ambitieuze moeder en wil je meer energie, balans en tijd voor jezelf? Wil jij nu eindelijk een gezonde en gelukkige leefstijl bereiken én volhouden? En heb je een stok achter de deur nodig? Schrijf je dan in voor de Foodilove 12 weken challenge!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven