Rollende keukens 2014

Afgelopen zondag heb ik samen met mijn mams en een vriendinnetje het foodfestival de Rollende keukens 2014 bezocht. Dit vond plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam.
Het weekend van de Rollende keukens is één groot openluchtrestaurant met tientallen mobiele foodtrucks “rollende keukens”.
We hebben hier genoten van heel veel lekkers, nieuwe foodtrends en muziek. Het weer was perfect en bij de keukens op wielen kon je de lekkerste dingen kopen!
Het was er alleen enorm druk. Aangezien het flink gepromoot was in de media, dit mocht de pret niet drukken.

Een idee van onze versnaperingen: kroket met garnalen en rilette vd eend, cajun aardappeltjes met aioli, verse rabarber limonade, spareribs vd bbq, rabarcello, coonbroodjes en giros. En niet te vergeten een oh zo fout toetje! Zie foto.
We hebben dit alles uiteraard gedeeld. Tussen de foodtrucks stonden  overal tafels waar je van je eten en drankjes kon genieten. En er stonden overal hippe bandjes.
Ik ben heel veel lekkers tegen gekomen! Eigenlijk te veel om op te noemen maar ik ga nog even door: smoothies, houtoven pizza’s, hot dogs, sprinkhanen en meelworm loempia’s, sushi, borrel plankjes, sate, mosselen, oesters, kreeften, gamba’s, tosti’s, Italiaanse tentjes en uiteraard heel veel homemade hamburgers!

Ondanks de drukte was de sfeer super!  Wil jij dit volgend jaar ook meemaken? Breng dan zeker een bezoek aan de Rollende Keukens zeker een aanrader!

Onderstaand een kleine impressie:

3054 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014 Rollende keukens 2014

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven