Samen ontbijten?

Samen ontbijten? Het is weer tijd voor een meet & eat met Foodilove! Ik organiseer op zondag 2 april weer een te gekke ontbijtsessie. Wil jij lekkerder in je vel zitten, gezonder leven, graag wat gewicht verliezen en je meer in balans voelen? Tijdens deze sessie vertel ik je alles hierover en kun je me al je vragen stellen. Het lijkt me super leuk om je persoonlijk te ontmoeten en iets speciaals voor je te doen. Ben jij erbij?

De gelukkige en gezonde versie van jezelf

Ik wil je tijdens deze ochtend inspireren, informeren en ook motiveren om gezonder te gaan leven zodat ook jij keuzes kunt gaan maken die leiden tot meer energie, balans én je ideale gewicht. Sterker nog: mijn missie is om jou persoonlijk te helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Ontevreden of zelfs ongelukkig te worden van je eigen spiegelbeeld. Maar ik weet ook hoe het voelt als je wél je ideale gewicht bereikt, en hoeveel energie je krijgt van gezonde voeding. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ik vertel je deze ochtend alles over gezonde voeding, suikervrij eten, afvallen en

Samen ontbijten?

Wadapartja in Groningen verzorgt deze ochtend een gezond ontbijt die ik samen met hun speciaal samengesteld heb, het menu ziet er als volgt uit: yoghurt met vers fruit, 2 lekkere gezonde sandwiches en een salade en bananenbrood met jam. Super lekker! Hiernaast krijg je natuurlijk ook een lekker drankje en een sapje.

Datum: zondag 2 april 10 tot 12 uur
Waar: Wadapartja Groningen
Kosten: 24,50 euro p.p. Hiervoor krijg je een compleet verzorgd ontbijt, drankjes, een lezing en een klein presentje van mij.
Opgave: via info@foodilove.nl

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand contactformulier of mail naar info@foodilove.nl. Wacht niet te lang want ik heb maar 15 plekjes en de vorige keer zat dit ontbijt in no time vol.

Ik heb er super veel zin in, tot 2 april! Liefs Marleen.

[contact-form-7 id=”5848″ title=”Lifestyle coaching”]

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven