Sandwich met zalm en hüttenkäse

Yes! Ik ben voor de 2e keer uitgekozen als bloginsider van Uit Paulines Keuken. Dit keer ga ik aan de slag met Hüttenkäse, my favorite! Een kaasje wat je in super veel gerechten kunt gebruiken. Ik ben er in ieder geval gek op dus vond het super leuk om deze uitdaging aan te gaan.
Ik gebruik Hüttenkäse heel vaak op mijn rijstwafel met bijvoorbeeld aardbeien, maar ook mijn gezonde salades maar dit keer ga ik met een nog beter en lekkerder idee komen.

De mysterybox die ik eergister ontving bestond uit een heerlijk meergranenbrood van de Ah, gerookte zalm en uiteraard Hüttenkäse.
Hier ben ik gister al mee aan de slag gegaan omdat het brood anders te slof werd en maakte deze easy sandwich met zalm en Hüttenkäse. Het was echt heerlijk, ik was wel weer een keer toe aan een lekkere sandwich 😉
Aankomend weekend ga ik creatief aan de slag met de Hüttenkäse, wist je dat je er zelfs mee kunt bakken? Ik zit nog te twijfelen of ik er een ontbijt, lunch of diner recept van ga maken. Hebben jullie tips?

Sandwich met zalm en hüttenkäse (2 personen)
Wat heb je nodig:
– grillpan of broodrooster
– 4 plakken meergranen brood Ah (liefde & passie)
– 4 plakken gerookte zalm
– 4 el Hüttenkäse (100 gram)
– 2 tl mosterd
– 1 bosuitje in fijne ringen gesneden
– paar plakjes komkommer
– 4 radijsjes in plakjes gesneden
– 2 tl kappertjes
– versgemalen peper en zout

Hoe maak je het:
Grill het brood in een droge koekenpan of broodrooster en beleg het met de plakken zalm.
Leg vervolgens de plakjes komkommer en radijs op de zalm. Meng de Hüttenkäse met de mosterd, bosui en wat peper en zout.
Verdeel het mengsel over de sandwich en top het met wat kappertjes.

Enjoy!

Pakket huttenkase

 

 

 

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

1 gedachte over “Sandwich met zalm en hüttenkäse”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven