WINACTIE! Powerfood Rens Kroes

Powerfood- van Friesland naar New York

Yes hij is er! Het tweede boek van healthlover Rens Kroes. Ik kon niet wachten totdat deze op mijn deurmat verscheen hij is echt weer te gek net als haar eerste boek. Rens biedt in dit tweede boek maar liefst 75 pure recepten voor een happy & healthy lifestyle. Het boek is net zo mooi qua look als haar vorige en van deze opmaak wordt ik direct happy! Ik heb al een aantal keren door het boek gebladerd uiteraard en al wat leuke recepten uitgekozen voor mijn review die uiteraard nog volgt.

Op jonge leeftijd kreeg Rens de passie voor gezonde voeding. Haar grootvader was de eerste biologische boer van Friesland en haar oma kruidenvrouw. Rens legde in Friesland de basis voor haar kennis en interesse van gezonde voeding. New York is de stad die ten grondslag lag aan haar wens om health coach te willen worden. Het is de stad die haar eindeloos inspireert en bovendien is deze stad de trendsetter op het gebied van gezondheid. Rens laat zich inspireren door alles wat ze in Friesland en New York heeft gezien, geproefd en geleerd. Ze gebruikt verse en pure ingrediënten, en maakt mooie smaakvolle gerechten met heerlijke specerijencombinaties. Dit is echt een voorbeeld van Foodilove!

Voor elk moment van de dag biedt Rens heerlijke en originele, maakbare recepten. Het leuke is dat het contrast tussen stad en platteland tot uitdrukking komt in haar heerlijke en toegankelijke, gezonde recepten: van Hollandse groentesoep en poffertjes tot blueberry crumble en sweet chicken salad.

In combinatie met de lancering van haar langverwachte tweede boek Powerfood- Van Friesland naar New York opende Rens Kroes 3 dagen lang een pop-up restaurant in Amsterdam. Tijdens deze 3 dagen konden gasten komen genieten van een heerlijk en supergezond diner met gerechten uit haar nieuwe boek. Het is voor het eerst dat Rens haar gerechten op deze manier aan het publiek vertoont. Een erg leuk idee vind ik.

Uiteraard deel ik graag mijn Foodilove favorieten met jullie, vandaar deze winactie! Wat moet je hiervoor doen? Simpel: like Foodilove op facebook en laat onder deze blog een reactie achter dat je meedoet en waarom jij moet winnen. De winnaar wordt komende vrijdagmiddag bekend gemaakt.

Kun jij niet wachten en wil je het boek graag al hebben? Hij is verkrijgbaar via bol.com dan heb je hem morgen al in huis!

Enjoy, liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

46 gedachten over “WINACTIE! Powerfood Rens Kroes”

 1. Hallo Marleen,
  Omdat u mij inspireert met uw recepten en dit boek aanraad, hoop ik dat dit boek mij ook het goede zetje geeft (:
  Ik wil heel graag nieuwe dingen ontdekken op het gebied van koken waaronder koken met superfoods, te beginnen bij Rens Kroes(: Het is echt een geweldige meid (voorstukje) en het voorstukje inspireerde me al (:
  Liefs

 2. Wat een leuke winactie! Daar kan ik geen nee tegen zeggen als gezonde foodie freak!
  Dit boek staat op mijn verlanglijstje, dus je zou me er heel erg blij mee kunnen maken!

  Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten! Zelf ben ik verknocht aan healthy receptjes en probeer ik elke dag iets te maken. Heb het eerste boek van Rens al heel veel gebruikt en ik ben helemaal fan!!

 3. Wil het boek graag winnen, omdat ik deel 1 van een vriendin heb gekregen en er zoveel heerlijke recepten uit heb gemaakt voor mijn gezin en mij. Zelfs de kinderen vinden het geweldig en zijn nieuwsgierig naar de nieuwe recepen die we eten en vinden eigenlijk alles heel erg lekker. Vooral de gezonde snacks zijn favoriet 😉 . Door de 21 dagen foodchallenge ben ik nog bewuster geworden van onze voeding. Het boek past perfect bij onze nieuwe levensstijl. Ik ben heel benieuwd naar dit boek.

 4. Ik wil graag het boek winnen omdat het een mooie aanvulling is op mijn boekenplankje en past perfect bij ons eetpatroon.

 5. Corina van Wieren

  Leuk, leuk, leuk!!! Zit nu nog zo in t ritme Vd afgelopen 21 dagen foodchallenge dat ik het heel leuk zou vinden met dit boek een beetje op dezelfde healthy manier door kan gaan?!! Het bevalt me prima en een beetje meer tips en informatie over gezond eten is nooit weg dacht ik?!! Dussss……

 6. Kimberly hoogwerf

  Ik zou het boek heel erg graag willen winnen. Ik ben 26 kg afgevallen door gezond en eerlijk te eten.
  ik heb boek 1 van Rens onwijs veel gebruikt en gebruik het nog steeds vaak. Ondertussen komen er steeds meer geweldig lekkere gerechtjes en alles voorbij die ik ALLEMAAL wel zou willen uit proberen. Aangezien ik mensen om me heen aansteek met mijn gezonde levensstijl lijkt dit boek perfect om ze nog meer te inspireren. Ge wel dig !! Xoxo

 7. Super leuk! Boek 1 is ondertussen al half versleten haha ? 🙂 Dus uiteraard doe ik mee!!

 8. Hallo Marleen, Ik doe heeeeeel graag mee met deze wedstrijd! Ik hou ontzettend veel van koken en van lekker gezond eten 🙂 Heb het eerste boek van Rens van een vriendin geleend & ben helemaal fan! Vooral van het bananenbrood en de boerenkool chips die erin staan. Zo geweldig lekker, heerlijk genieten zonder je ” schuldig” te voelen, daar hou ik van! Ben dan ook enorm benieuwd naar het tweede boek van Rens Kroes. Waar ongetwijfeld veel heerlijke recepten in zullen zitten. Lieve groet, Kirsten

 9. Sandra van Ham

  Leuke actie! Ik zou het boek heel graag willen hebben omdat we dit jaar gaan emigreren naar de andere kant van de wereld (Nieuw Zeeland). Met dit boek heb ik dan altijd een gezond stukje Nederland bij me :-)!

 10. Ik ben nu al een lange tijd bezig met “afvallen” nadat ik te ver doorsloeg ben ik sinds 4weken bezig met BBG en eet langzaam weer wat meer, wel gezond maar meer. Het boek van Rens zou een zeer geschikte aanvulling qua recepten zijn die ik zonder mijn aangeprate schuldgevoel dat ik krijg wanneer ik tr veel eet wel gewoon kan eten!

 11. Astrid Dieters

  Hoi Marleen,
  Ik ga ook een poging wagen: Omdat Rens toch wel het voorbeeld is voor ons allemaal! Ik heb het eerste boek verslonden en maak nog regelmatig mijn favoriete recepten hieruit… Maar ik ben toe aan nieuwe dosis gezonde en lekkere recepten! Ik houd van koken en nieuwe recepten uitproberen, dus dan mag dit boek natuurlijk niet ontbreken op mijn kookboekenplank.

 12. Beste Marleen,

  War een leuke winactie! Ik word net als jij enorm happy en geïnspireerd door het eerste boek van Rens. Probeer nu tijdens mijn zwangerschapsverlof elke dag een recept van haar uit. Het tweede boek klinkt net zo goed en het zou leuk zijn als ik nog 75 recepten van haar op mijn recepten to do list kan zetten 😉

  Samia

 13. Hoi Marleen, ik wil graag dit boek winnen omdat ik ook fan ben van haar eerste boek. Net terug ben van vakantie en wat extra power kan gebruiken om weer gezonder gerechtjes te maken. Heb nog nooit wat gewonnen via fb, dus dit zou een mooi cadeau zijn! 🙂 Gr, Saskia

 14. Hoi Marleen,

  Ik zou graag het boek van Rens Kroes winnen omdat ik echt kan genieten van het uitproberen van gezonde recepten en ik het liefst zo bewust mogelijk leef m.b.t. voeding. Onlangs ben ik 6 maanden op reis geweest en en heb ik diverse continenten van de wereld bekeken en alle keukens uitgeprobeerd natuurlijk ;-). Voordat ik wegging was ik altijd al bezig met gezonde voeding en was ik fanatiek aan het sporten. Sinds ik terug ben (en dat is nog maar drie weekjes) merk ik dat ik het moeilijk vind om weer in dat ritme te komen. Vooral omdat ik veel gesnoept heb van alle lekkere keukens vrees ik. Nu vind ik het heerlijk om weer te kokkerellen thuis en alle gezonde recepten uit te proberen! Het boek van Rens Kroes zou een mooie handleiding en motivatie voor mij zijn om het weer vol te houden, gezond en lekker wat wil ik nog meer :-). Jouw site en instagram zijn overigens ook erg motiverend. Heerlijke recepten.

 15. Mijn creativiteit verloren!! Gevulde champignons, Gehaktballetjes in paprikasaus.
  Ooit gewaardeerd door mijn gezin. Nu lauw ontvangen met teleurgestelde gemompel van “alweeeeer, papaaa??”… Ik zit als kok echt muurvast, heb hulp nodig & snel ook. Het nieuwe boek van Rens klinkt fantastisch en ik zou mijn vrouw en onze twee dochtertjes graag verrassen met iets nieuws en overheerlijks. Dus ik doe mee 😀

 16. Mijn moeder is tevens mijn beste vriendin. Ze heeft de afgelopen maanden, toen ik ziek was, constant voor me gezorgd. Wat hebben we samen veel gehuild en gelachen. Een emotionele rollercoaster was het. Ook kookte ze steeds mijn lievelings eten en dus zijn we alle twee wel wat aangekomen. Nu gaat het gelukkig weer goed met me & zou ik mijn moeder graag verrassen/bedanken door iets lekkers en gezonds voor haar te koken. Ik heb het eerste boek van Rens gemist maar haar recepten klinken wel heeeeel erg lekker! Durf ik hardop te dromen dat ik straks de keuken kan induiken en een maaltijd vol power op tafel kan zetten voor mijn moeder. Ik hoop het zó! Fingers crossed…

 17. Wat leuk wat leuk!
  Ik zou niet weten waarom ik zou moeten winnen, maar ik zou we heel graag willen winnen. Ik ben momenteel mn eten drastisch aan het omgooien en kan wel een zetje in de juiste richting gebruiken!

 18. Mijn zusje ligt momenteel in het ziekenhuis omdat ze niet meer kan eten, ze is nu hard op weg de goede kant op en komt van ondervoeding en uitdroging af dus heeft nog even te gaan. Ze heeft een verlanglijstje met eten en boeken over eten die ze graag wil hebben wanneer ze weer kan genieten van het eten en deze staat op nummer 1! Ik zou deze haar graag geven, niet alleen omdat ze het zelf graag wil hebben maar vooral omdat ze het verdiend❤️

 19. Ik wil gewoon graag jouw 2 boek willen hebben. De 1e is al helemaal stukgelezen haha.

 20. Sinds een paar jaar kook en bak ik gezond. Zonder pakjes, zakjes, suiker, e-nummers, zuivel en ook zoveel mogelijk zonder gluten. Ik merk dat ik niet altijd tijd heb om een lekker recept te zoeken waardoor ik een beetje op mijn vertrouwde maar wel gezonde recepten terug val. Met dit nieuwe kookboek zal ik sneller inspiratie op doen en kan ik weer eens iets nieuws uitproberen. Mmmm, ik verheug me er nu al op.

 21. Ik weet eigenlijk niet waarom ik “moet” winnen, wat ik wel weet is dat dit boek (evenals deel 1 overigens) hoog op mijn verlanglijst staat. Ik heb best wel wat kookboeken (de meeste wel enigszins gedateerd) en daar blader ik nog regelmatig doorheen. Maar mijn inzichten zijn nogal gewijzigd en tegenwoordig is gezond, puur eten een must voor mij. Zonder tarwe, suiker en zuivel en bij voorkeur ook nog glutenvrij. En ja, dan kom je toch al snel bij kookboeken zoals deze uit. Gelukkig staat internet tegenwoordig ook wel “vol” meet verantwoorde recepten. Maar zo’n bundeling in boekvorm is toch een stuk praktischer en ook gewoon heel leuk. Ik heb er verder alle vertrouwen in dat Rens hiermee (weer) een fijn boek heeft afgeleverd. En aangezien ik geen keukenprinses ben en mij de fantasie tot variatie een beetje ontbreekt, hoop ik van harte dat ik in de prijzen val.

 22. Ik zou dit boek suuuper graag willen winnen! Ik heb superfoods ook in mijn bezit en ben een fan van Rens Kroes en gezond eten. Met dit boek kan ik weer een heleboel nieuwe (gezonde) recepten van Rens gaan maken, en uiteraard; proeven 😉

 23. Charlotte Gohl

  Ik wil graag winnen, omdat ?: omdat ik gek ben op koken bakken en braden! Hier kan ik nieuwe inspiratie uit halen 🙂

 24. De eerste boek van Rens Kroes bevat zoveel inspiratie voor gezond te leven. Als tiener leerde ik al snel de nadelen kennen van fastfood en was dus al snel verplicht om mijn levensstijl om te gooien. Om mijn gezonde levensstijl vol te houden ben ik steeds op zoek naar nieuwe receptjes. En dus zou het tweede boek perfect zijn als motivatie voor het gezonde leven.

 25. Johanna van der Vegt

  Ja ik doe mee! Super leuk. Ik heb haar eerste boek ook, dit boek zou een mooie aanvulling zijn! En ik ben gewoon gek op lekker en gezond eten. Maarja wie niet 😉

 26. Renée Ossewaarde

  Hé, wat leuk! Deel 1 heb ik ook en daar ben ik erg enthousiast en tevreden over. Ben dan ook erg benieuwd naar deel 2!! 🙂

  Waarom ik “moet” winnen? Denk dat ik dat best verdiend heb na de 21 dagen challenge en mij daar volledig (!) aan gehouden te hebben, zonder mijn train-patroon aan te passen. Natuurlijk wil ik dit gewicht behouden dus dan is alle inspiratie, zoals dit toffe boek, meer dan welkom! Zou erg leuk zijn.

  Liefs,
  Renée

 27. Giulia Califano

  Wauw, ik zou dit boek heel graag winnen ter inspiratie voor een gezonde voedingswijze die ik echt nodig heb in mijn training voor mijn allereerste marathon: ergens tussen Friesland & New York, namelijk in Rome!

 28. Sanne van Den berg

  Wil graag winnen. Om weer inspiratie op te doen tijdens de verbouwing van mijn huis toch gezond te blijven eten.

 29. Wat is deel 1 een prachtig boek. Ik ben zo benieuwd naar deel 2, ik hou van haar schrijfstijl en ik vind haar zo inspirerend. Daar ga je toch vanzelf van houden?

 30. Voor nog meer gezonde inspiratie zou ik heel graag Rens’ tweede boek willen winnen.

 31. Jaaaa die wil ik wel winnen. Net 10 kilo kwijt en kijk nu heel anders naar eten. Benieuwd naar die heerlijke recepten.

 32. Jaaaaaaaa, zo graag!!
  Deel 1 was voor mij een beetje wennen kwa ingrediënten.
  Maar wat zitten er super lekkere dingen tussen. Vandaag weer de sweetpancake gemaakt, echt verslavend!!
  Zo nieuwsgierig naar deel 2!!

 33. Ik doe ook graag mee! Naast een enorme liefde voor gezond eten ben ik een enorme fan van Rens!

 34. Het vorige boek vind ik geweldig en ik ben erg benieuwd naar deze.
  Ik zou dus graag willwn winnen. 🙂

 35. Ik zou het boek graag willen winnen zodat ik de komende 3 maanden super gezond kan eten en kan stralen op mijn bruiloft! En daarna verder met goed zorgen voor mijn lichaam zodat we hopelijk gezinsuitbreiding krijgen..

 36. Wat een leuk actie doe graag mee. Ben net begon de voedsel jungle. En kan er best wel een beetje inspiratie en iede bij gebruiken.

 37. Wouw! Die wil ik wel winnen. En heb ik wel verdiend na de 21 dagen food challenge! Bijna 6 kilo kwijt en 9 cm tailleomvang. En dat willen we natuurlijk zo houden! Kan dit mooie boek me vast wel bij helpen.

 38. Sietske Velthuis

  Aaaah!!! Leuk voor Siets!!! Heb boek 1 ook al!!! Helemaal top!! Bijna de challenge afgerond… En het zou te gek zijn om nu met nieuwe recepten, mijn doel nog verder te bereiken!!! Ben er benieuwd naar!! ?

 39. Wat een leuke actie! Gezond koken is voor mij nog altijd een hekel puntje omdat ik de meeste dingen simpelweg niet lust. De recepten van Rens zijn zo anders en lekker, maar ook ‘normale’ gerechten in een nieuw jasje, ik hou ervan! Inspiratie ten top 🙂

 40. Marloes Peters

  Omdat ik heel graag gezond wil eten en tussendoor graag wil snoepen /snacken op een manier die niet teveel suiker bevat.

 41. Hoi Marleen!

  Wat een toffe winactie! Het powerfood kookboek van Rens is echt mijn kookboektoppertje! Heerlijke recepten en de lay out spreekt mij ook erg aan.
  Ik sta dagelijks in de keuken om weer nieuwe recepten uit te proberen en deel 2 staat hoog op mijn wensenlijst!
  En laat ik nu net in Friesland wonen. Dan mag het boek toch zeker niet ontbreken? ?

 42. Wat een leuke winactie weer. Ik doe heel graag mee. Ik bak en kook heel graag en probeer vaak nieuwe recepten uit. Sinds twee jaar kook ik zo vers en gezond mogelijk en sinds 1 jaar kook ik zonder pakjes en zakjes en her eten ia nu zooooo veel lekkerder. Ik neem alleen maar verse en pure ingrediënten en geen verwerkte rotzooi. En sinds ik zonder pakjes kook vind ik het koken nog veel leuker. Ook op mijn stage kook ik zonder pakjes en de jongeren vinden het heerlijk. Zelfs de kinderen van mijn stagebegeleider vinden mijn zelfgemaakte lasagne erg lekker terwijl zij dat eerst nooit aten. Ik wil kinderen en jongeren ook bewuster maken qua voeding, wat ze allemaal binnenkrijgen en dat gezond eten helemaal niet saai en vies is. En met dit mooie boek kan ik nog veel meer lekkere recepten uitproberen.

 43. JESSICA WOLF

  Ik wil gewoon graag jou boek hebben omdat ik gek ben op gezonde voeding!!

 44. Ja, heel graag om healthy recept ideeën op te doen en zo na de 21 dagen challenge mijn nieuwe eetpatroon door te zetten en vol te houden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven