Spelttoast met hüttenkäse en aardbeien

Gisteren maakte ik spelttoast met hüttenkäse en aardbeien als ontbijt na mijn training en kreeg enorm veel likes op instagram. Het is een heel simpel ontbijt, maar ik zou het elke dag wel kunnen eten!
Spelt is een oergraan en bevat veel vitamines en mineralen. Als ik brood eet koop ik het speltbrood van de Albert Heijn. Hüttenkäse is een perfect eiwitbron, bevat weinig verzadigd vet en in combinatie met de aardbeien een slank ontbijtje dus. Warme spelttoast is ook nog eens om te smullen vind ik en door de versgemalen peper wordt het lekker pittig. Ik zou het ook goed als tussendoortje of lunch kunnen eten.

Terwijl jullie dit lezen zit ik in de auto naar Amsterdam. Hier ga ik ontbijten tijdens de lancering van Myfitnesspal. Kennen en gebruiken jullie deze app al? Super handig om je calorieën te tracken en je voedinsgwaarde te checken. Met deze app kun je op een gezonde manier afvallen. Want we weten allemaal dat als je onder je energiebehoefte eet dit zult doen. Ik vertel jullie later meer over mijn dagje Amsterdam.

Spelttoast met hüttenkäse en aardbeien (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– broodrooster of grill
– 2 plakjes speltbrood
– 2 el hüttenkäse
– paar aardbeien
– versgemalen peper

Hoe maak je het: Grill het brood en besmeer het met de hüttenkäse. Snijd de aardbeien in plakjes en verdeel ze over het brood. Bestrooi alles met de versgemalen peper.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “Spelttoast met hüttenkäse en aardbeien”

  1. Dit zag er zo goed uit dat ik naar de winkel ben gerend! Heb het speltbrood niet getoast en het was heerlijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven