Spinaziesalade met bietjes en geitenkaas

Toen ik vorige week aan het shoppen in Leeuwarden was stapte ik binnen bij House of Taste. Wat een super leuk delicatessenwinkeltje!
Eigenaar Jan Tjip ontving ons erg gastvrij en vertelde vol passie van alles over de producten die hij verkoopt. Proeven en beleven dat is wat House of Taste wil overbrengen, en ik kan je vertellen vanaf de eerste stap die ik binnen zette is dit gelukt. In de winkel maak je kennis met allerlei heerlijke Italiaanse producten (olijfolie, pasta’s, sauzen), fryske nougat tot aan de hipste drankjes.

House of taste 1

Eigenlijk heeft House of Taste alleen maar unieke en overheerlijke producten, ik ga zeker vaker naar Leeuwarden toe speciaal voor deze winkel. I love delicatessen!

House of taste

Mijn blik viel uiteraard direct op de lekkere Italiaanse azijnen. Ik kocht er 2, namelijk een dadel vijgen en frambozen azijn. Vanmiddag maakte ik deze heerlijke spinaziesalade met bietjes en geitenkaas. Deze maakte ik af met de goddelijke dadel vijgen azijn. Uiteraard kun je de spinaziesalade ook toppen met een ander azijn, als je niet in de gelegenheid bent om speciaal een bezoekje aan de winkel in Leeuwarden te brengen 😉
Naast de azijnen kocht ik een Brandt & Levie venkelworstje, tarwebloem van Desem en zo en heerlijke toastjes voor bij een kaasplankje. Dat wordt dus weer puur genieten.
Ik hou van mooie en eerlijke producten, deze zijn alleen maar te vinden bij House of Taste. Dus laat me weten als je er bent geweest!

Spinaziesalade met bietjes en geitenkaas (2 personen)
Wat heb je nodig:
– 1 zak spinaziemelange AH (eikenblad, snijbiet en rucola)
– 6 el geraspte bietjes
– 1/2 appel in blokjes gesneden
– 2 lente-ui in ringen gesneden
– zachte geitenkaas
– handjevol walnoten
– azijn (dadel vijgen)

Hoe maak je het:
Verdeel de spinaziemelange over een mooie schaal en top de salade met alle bovenstaande ingrediënten.
Maak hem af met een lekkere azijn.

Enjoy!

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven