STACH Food Amsterdam

Toen ik vorige week op de fiets in Amsterdam zat heb ik hier zeker een kijkje genomen. We fietsen door Amsterdam Zuid en STACH trok me direct doordat er een klein marktkraampje buitenstond met allerlei verse desem broden.
Van dit soort zaken wordt ik helemaal blij!
STACH is een eetwinkel met gevarieerde kant-en-klaar gerechten van hoge kwaliteit.  Het is betaalbaar afhalen, maar wel bewust en lekker eten.
De winkel heeft een super trendy uitstraling en je kunt er van alles proeven. Je kunt hun gerechten warm of koud meenemen of lekker in de winkel opeten.
Het assortiment in de winkel is erg groot en ik kijk natuurlijk mijn ogen uit. Er waren zoveel lekkere dingen dat ik niet kon kiezen. Van salades, pasta’s, houtoven pizza’s tot aan desserts. Maar ook delicatessen (veel chocola 🙂 tot aan mooie wijnen.
De gerechten zijn allemaal gemaakt van mooie en eerlijke producten. Neem zeker even een kijkje op de site voor de menu kaart! www.stach-food.nl
Het personeel bij STACH is super vriendelijk en behulpzaam, plus ze hebben goede kennis van de producten. Wanneer je iets koopt krijg je het leuk ingepakt in ouderwets bruin papiertje helemaal hip!

STACH heeft 4 vestigingen in Amsterdam. Ik ben bij de Haarlemmerstraat en de Van Woustraat geweest. Als ik weer in Amsterdam ben ga ik zeker weten weer langs deze winkel!
Nieuwsgierig geworden? Ga zeker een kijkje nemen!

 

STACH food Amsterdam

 

STACH food Amsterdam

STACH food Amsterdam

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven