TAG: 10 food(ilove)confessions

Vorige week startte Leonie van gewoonwateenstudentjesavondseet.nl een nieuwe tag #10foodconfessions. Uiteraard ben ik er ook voor in om met de billen bloot te gaan, benieuwd naar mijn rare eetgewoontes?  Hierbij de TAG: 10 food(ilove)confessions!

1. Ik denk de hele dag aan eten. Als ik naar bed ga denk ik alweer na over mijn ontbijt.
2. Als ik aan een chocoladereep begin moet hij in 1x op. Vooral Tony’s!
3. In een restaurant kan ik nooit kiezen van de menukaart. I love foodsharing of een proeverij.
4. Mijn favoriete drankje is wijn. Verder drink ik alleen koffie, thee en water.
5. Ik ben stront verwend qua buiten de deur eten, dus stel soms te hoge eisen.
6. Ben soms een kluns in de keuken er gaat vaak van alles fout.
7. Ik zorg ervoor dat al mijn borden instagram waardig zijn, bijna al mijn eten gaat op de foto. Eigenlijk om gek van te worden!
8. Ik ben voor no food waste. Alles in onze koelkast is binnen no time op.
9. Ik kan te streng voor mezelf zijn qua gezond eten, daarom ga ik soms helemaal los met cheaten.
10. Ik ben stapelgek op sushi, mosselen en wrap pizza’s!

Nu is het jullie beurt! Eigenlijk ben ik ook benieuwd naar jullie #10foodconfessions. Laat ze achter in de reacties onder deze blog! En tag Leonie uiteraard ook even.

Enjoy!

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

3 gedachten over “TAG: 10 food(ilove)confessions”

 1. Hmmmm
  1. Wordt missselijk van de geur en smaak van gekookt ei.
  2.chocolade letters in brokjes op brood. Liefst een witte met boter.
  3. Pindakaas met hagelslag.
  4. Onhandig typje, ook in de keuken.
  5. Lust absoluut geen meloen en asperges
  6. Ben dol op toetjes en kijk daar als eerste na met uiteten.
  7. Ben meestal erg braaf met gezond eten maar soms ook echt niet. Voel me dan soms schuldig dat ik slecht voor mijn lichaam ben maar het was zo lekker.
  8. Oude tot zeer oude kaas met mosterd of iets zoets.
  9.chocolaaaa.
  10. Een lekkere cappuccino

 2. Jouw nr 5, dat “probleem” heb ik ook. Als ik ga eten, wil ik iets écht lekker, iets speciaal, iets waarvan ik zeg “dat zou ik nu zelf nooit kunnen klaarmaken”. Als ik echter het gevoel heb dat ik beter zelf iets had gekookt, tja, dan hoeft die zaak voor mij geen 2de keer. Ik geef liever af en toe iets meer geld uit om dan echt te gaan genieten, dan veel gaan eten in mindere zaken. Rotverwend, noemen ze dat zeker hé 😉 ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven