Taste of Amsterdam

Zaterdag was ik naar een vriendinnetje in Amsterdam. Wat een geluk hadden we want het was super mooi weer! We zijn op de fiets gestapt en heerlijk langs de Amstel naar het Amstelpark gefietst. Op naar het culinaire event van het jaar Taste of Amsterdam!

Bij het Amstelpark aangekomen konden we niet echt goed zien waar de ingang van het event was, maar na even rondgelopen te hebben waren we er eindelijk. We stapten binnen in 1 groot food walhalla, overal eet tentjes en je kon ook daadwerkelijk overal kleine foodie productjes proeven. Ze beschrijven het als Foodie Heaven dit klopt! Ook was het even zoeken waar je daadwerkelijk muntjes kon kopen.

We zijn als eerst gestart met proeven van meelwormen. Ja het klinkt als een vies idee maar de halve wereld eet het, ik vond er niet heel veel smaak aanzitten. Overal werden heerlijke cocktails gemaakt en kon je terecht bij diverse wijnbars. Geen straf voor mij dus. Ook werden we verrast met Frozen yoghurt ijs, prima met dit weer.

Ik heb een gerechtje met gerookte zalm en allerlei voorjaarsgroente (zie foto) bij het restaurant Fifteen van Jamie Oliver gekocht, ze schonken er een bijpassende wijn bij. Een heel fijn en mooi receptje met een fantastische smaak.

Er stonden overal diverse kraampjes en er waren verschillende kooktheaters waar je live mee kunt koken.
Wij zijn uiteindelijk bij een duits kraampje beland waar we Flamkuchen hebben besteld. Dit was smullen!
Kortom het was een zeer geslaagd event voor fijnproevers, maar je kunt ook gewoon lekker overal algemene producten proeven. Dus een zekere aanrader voor volgend jaar!

Wij zijn daarna nog even verder gefietst naar de Albert Cuyp waar we vers fruit hebben gekocht, en ik heb wat leuke hotspots bezocht voordat we op het Rembrandtplein in de zon zijn geëindigd.
Deze hotspots zullen jullie binnenkort terugvinden op mijn blog!

TasteAmsterdam_SATURDAY_334_66e760d83df2f69890e78d4495ea4aeb66

Taste of Amsterdam gerecht Fifteen

TasteAmsterdam_FRIDAY_217_66e760d83df2f69890e78d4495ea4aeb66

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven