The Butcher Amsterdam

Een tijdje geleden was ik een dagje in Amsterdam en werd ik uitgenodigd om ‘the best burgers in town’ te proberen.
Bijna twee jaar geleden opende The Butcher zijn deuren midden op de meest bekende markt van Nederland: de Albert Cuyp.

Wat direct opvalt is de gave gevel van The Butcher en de etalage waar een complete koe in hangt. Een echte slager dus!

The Butcher is een stijlvolle burger bar met hoogwaardige burgers die vers voor je neus bereid worden met heerlijk verse ingrediënten.
Bij binnenkomst zie je direct een enorme grill en net zoals bij een traditionele slager zie je het vlees in de vitrine liggen. Op het menu staan zowel traditionele burgers als meer eigentijdse hamburgers. De  uitstraling van The Butcher is traditioneel en vakkundig met een moderne twist. Alles wordt vers en eerlijk bereid.

Zoals de naam The Butcher al doet raden kiezen de chefs voor vlees van de allerbeste kwaliteit , namelijk Aberdeen Angus rund en streeft The  Butcher naar het maken van de ultieme burger. Met aandacht voor elk detail, van het ultieme vlees, de juiste kruiden combinaties, de meest verse groenten, de geheime ‘signature sauzen’ tot het beste ‘homemade’  broodje. Tot in de puntjes is alles uitgedacht en geperfectioneerd.

Samen met een vriendin bestelden wij 2 verschillende burgers bij The Butcher zodat we van alles wat konden proeven. Zodra we besteld hadden ging de Engels sprekende chef met passie voor ons aan de slag. De burgers gingen op de grill en we konden alles “live” volgen. Super leuk!
Je proefte direct dat ze homemade zijn, het vlees is heerlijk sappig. Ook de saus en de broodjes zijn heerlijk en belegd met verse ingrediënten. Het was op en top smullen maar absoluut niet healthy haha. Ook de frieten die geserveerd werden bij de hamburger zijn perfect.
Wel vind ik dat je bij The Butcher niet uitgebreid kunt zitten, je moet er echt heen voor een heerlijke snelle hap fastfood 😉

The Butcher 1 The Butcher 2

The Butcher is geopend van 11 uur s’ochtends tot na middernacht. Je kunt dus elk moment van de dag hier terecht als je zin hebt in een heerlijk sappige burger. Of je nou laat wilt ontbijten, op zoek bent naar een uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een midnight snack alles kan.

In oktober 2014 opende The Butcher een tweede burgerbar in de Foodhallen. Het concept van de Foodhallen is uniek in Nederland en geïnspireerd door  ‘indoor  food  markets’  zoals in andere grote internationale steden. In de Foodhallen worden er diverse bites aangeboden die ter plekke genuttigd kunnen worden. Bezoekers van deze culinaire markt ontdekken de verschillende horeca concepten waaronder The Butcher onder één dak.

Ben jij hamburger liefhebber? Dan zeg ik: It’s  bloody  delicious!

The  Butcher
Albert  Cuypmarkt  Asmsterdam: Albert  Cuypstraat  129
Foodhallen  Amsterdam: Bellamyplein  51
www.the-butcher.com

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven