Valentijn winactie Sugo!

Yes! Het is weer tijd voor een te gekke winactie! Dit keer mag ik speciaal voor valentijn een pizzaproeverij voor 2 personen weggeven bij Sugo Amsterdam inclusief drankjes en toetjes! Hoe te gek is het om dit met je grote liefde te winnen?! Doe snel mee dus met deze valentijn winactie Sugo!

Twee weken geleden was ik 2 daagjes in Amsterdam en uitgenodigd door Sugo om alvast voor te komen proeven voor jullie. Wauw, wat was dit lekker! Ze zeggen niet voor niets dat je bij Sugo de lekkerste pizza van heel Amsterdam kunt krijgen. Bij Sugo hebben ze een passie voor de Mediterrane keuken en dit merk je direct wanneer je binnenstapt en direct op al het lekkers stuit!

Bij Sugo maken ze de pizza niet rond maar maken ze pizza al taglio, kennen jullie deze? De pizza is niet rond maar het lijkt op een grote plaatpizza. En wat een keuze aan toppings is er! Het is maar goed dat we een proeverij kregen want ik kon echt niet kiezen dat weet ik nu al. Alles zag er lekker uit, zo kleurrijk, veelzijdige toppings maar de pizza is vooral voedzaam. We hadden erg veel gegeten maar ik kwam niet met een heel vol gevoel weg bij Sugo, dit heeft vooral te maken met de bereiding van de bodem.

Sugo betekent saus, maar ook essentie. Bij Sugo is de essentie de perfecte bodem, dit is het geheim van de echte pizza al taglio. Sugo gebruikt voor hun deeg een speciaal type biologisch meel op basis van tarw en spelt, dat eiwitrijk en koolhydraatarm is. Dat klinkt goed binnen onze healthy lifestyle toch?! Het deeg bevat 80% minder gist en rijst na het kneden tot 72 uur. De bodem is aan de onderkant super krokant en hij is luchtig dus licht verteerbaar.

Sugo bereid de hele dag door verse pizza’s en je kunt iedere dag kiezen uit 10 tot 12 verschillende pizza’s uit een oneindige hoeveelheid recepten. Het water liep me in de mond toen ik al die keuze zag! Veel pizza’s zijn tevens vegetarisch of veganistisch bereid, erg fijn dus. Zo hadden wij bijvoorbeeld een veggie en een pizza met aardappel en truffel. Goddelijk! Bij Sugo werken ze met 100% natuurlijk en veel biologische producten en ze komen rechtstreeks uit Italië.

De pizza’s worden geserveerd op originele houten al taglio plankjes, super leuk! Na de heerlijke proeverij pizza met een rood wijntje uiteraard kregen we een proeverij van de desserts: huisgemaakte tiramisu, nutella pizza en panna cotta met verse aardbeien (ik denk dat de foto genoeg zegt)…..yummie!  Klik op deze link om alvast een kijkje te nemen op het menu.

Ik ben na mijn bezoekje aan Sugo helemaal verkocht! Kan niet wachten tot ik weer in Amsterdam ben! Maar goed de winactie, wat je kunt winnen? Een compleet verzorgde proeverij voor 2 personen bij Sugo Amsterdam. Wat moet je hiervoor doen:

Winactie Valentijn Sugo

1. Like Sugo op facebook en instagram
2. Like Foodilove op facebook en instagram
3. Laat onder dit bericht een reactie achter met welke valentijn jij deze proeverij wilt delen en waarom!

Succes! Zondag maak ik de winnaar bekend! Alvast een happy valentine en een fijn weekend! Liefs Marleen

Deze winactie is gesloten en gewonnen door Chantal van Ouden. Gefeliciteerd!

Valentijn winactie Sugo 1

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

19 gedachten over “Valentijn winactie Sugo!”

 1. Jaaa ik zou heel graag met mijn wederhelft deze pizzaproeverij delen! We maken samen heel vaak pizza; van tortizza’s, pitapizza’s, normale pizza’s tot af en toe een afhaalpizza, maar het zou heeerlijk zijn om een keer zonder zelf aan de slag te hoeven te kunnen genieten van een stukje Italie!

 2. Hi

  Ik heb geen instagram maar wel beiden geliked op fb dus hopelijk kan ik toch mee doen met deze winactie.
  Maare Sugo. …♡ veel verhalen over gehoord, nu tijd om zelf te ontdekken!
  (Samen met mijn beste vriend, zus, vriendin, partner of mn moeder, ik weet het nog niet wie er met me mee mag;)

  Groetjes Sophia Dijk

 3. Ooh yes, dit willen wij! We love goede pizza en we love elkaar, niet alleen vandaag maar elke dag in het jaar al bijna 9 jaar! <3

 4. Leanne Buitendijk

  Aaah dit lijkt me te gek! (En heel erg lekker 😉 samen met mijn lieve man.
  We zijn net voor de 2e keer ouders geworden dus even quality time zonder rennend kind en poepluiers kunnen we goed gebruiken 😉

  (Alles geliked/gevolgd)

 5. Oehoe, wat ontzettend leuk! Sugo staat al een paar maanden op mijn to do lijstje. Iedereen is zó positief altijd! Ik doe mee! Dan zou ik samen met mijn vriend gaan, die overigens vandaag jarig is op Valentijnsdag. Leuk extra cadeautje! Daarnaast ben ik ook super benieuwd naar de veganistische pizza’s. Daar zit geen kaas op en dat komt goed uit aangezien ik geen volvette kaas mag voor mijn maag.
  Ik hoop trouwens dat ik nog op tijd ben met mee doen. Heb alle pagina’s geliked. 🙂

 6. Hey Marleen! Als ik win heb ik mooi een 2-in-1 tje om en mijn oude stadje te bezoeken en Lekker te eten met mijn lief. En waarom? Omdat ik een giga-foodie ben, net zoals jij bent. En ik ben hongerig geworden door jouw geweldige omschrijving!

  X Chantal

 7. Omdat ik chronisch single ben zou ik deze proeverij delen met mijn lieve vriendin Melissa. We hebben een lange lijst van eettentjes in Amsterdam die we willen bezoeken en Sugo staat daar nattuurlijk ook op! Ik loop er elke week kwijlend langs maar het komt er steeds niet van om er te gaan eten vanwege agenda’s die langs elkaar heen lopen. De proeverij zou een mooie reden zijn om er eindelijk heen te gaan!

 8. Metttt mijn lieve vriend. Omdat hij niet van valentijn houdt maar ik wel dus lijkt het me super leuk om dit te winnen, zodat we alsnog gezellig wat gaan doen! En omdat we wel allebei al heel lang een keer naar sugo toe willen maar het er steeds niet van komt!??

 9. Ohhh, ik krijg er honger van! Deze proeverij zou ik heel graag willen delen met ‘mijn Valentijn’ (mijn goede vriendin) Nadia. Met niemand van mijn vriendinnen ben ik langer bevriend dan met haar. We zien elkaar niet zo vaak, dus áls we afspreken, doen we het meestal meteen goed, door bijvoorbeeld een dagje samen weg te gaan. Amsterdam, met deze heerlijke pizza, is natuurlijk perfect daarvoor 🙂 Naad houdt net zoveel van eten als ik, haha.

 10. Ik zou deze proeverij graag willen delen met Marjolijn omdat ze een super goede vriendin is en soms beter weet wat ik nodig heb dan ik zelf. Daarom wil ik haar met deze proeverij bedanken!

 11. Chantal van den ouden

  Ik zou deze willen winnen met mijn lieve zusje daisy. Doordat ik verhuisd ben zien we elkaar bijna tot nooit en mis haar enorm. Lekker genieten van lekker eten en nieuwe restaurantjes is iets wat we graag deden/doen. Samen een zussen q-time zou ons zo goed uitkomen. En daarnaast gun ik haar dit heerlijke moment enorm toe!

 12. Ik zou deze proeverij graag willen delen met marco en als hij verhinderd is met jou! Amsterdam, pizza, wijn en goed gezelschap! Kan niet beter ?

 13. Hmmm dit ziet er overheerlijk uit! Zo’n proeverij wil ik graag winnen en delen met mijn vriend Tobias, omdat zelf pizza’s maken toch niet zo’n succes was 😉

 14. Die zou ik wel willen winnen… samen met mn vriendje weer eens heerlijk uit eten … ik ben al zo lang niet geweest altijd maar bezig met bezig dieeten. Gelukkig ben ik daar vanaf en ben ik mijn mindset and way of life style langzaam maar zeker aan het veranderen… en ik ben er achter gekomen dat een etentje van van tijd daar best best wel bij past!.. hoe dan ook ..ik ga er een fantastisch weekend van maken en hopelijk met zn proeverij erbij!!!

 15. Omdat ik eigenlijk niet echt een pizza eter ben maar dit geweldig & gezellig klinkt en ik mijn vriendlief ook eens wil verassen 🙂

 16. Mariska van Geelen

  Wat een gave winactie! Ik zou met mijn lieve vriendin Leontine gaan omdat we altijd te weinig tijd hebben voor elkaar in ons hectische bestaan en aangezien ik binnenkort voor een aantal maanden naar het buitenland moet zou dit een leuk afscheidsmomentje zijn?

 17. Ik zou de proeverij willen delen met mijn vriend omdat wij samen een voorliefde hebben voor pizza en eten. Daarom zou deze proeverij echt helemaal geweldig zijn!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven