Warme gebakken appeltjes

Wist je al dat ontbijten je belangrijkste maaltijd van de dag is? Deze topping van warme gebakken appeltjes is echt mijn favoriet van dit moment.
Ik ben stapelgek op havermout, yoghurt en gezonde pannenkoekjes als ontbijt en in combinatie met deze topping is het echt goddelijk. Erg veelzijdig dus!
Als je niet van ontbijten houd dan moet je dit zeker weten proberen, je zult nooit meer een ontbijtje overslaan.
De eiwit pannenkoekjes die ik eet daarvoor bestel ik het beslag bij de Bodyenfitshop. De havermout kreeg ik onlangs van Quaker om uit te proberen, dit kwam erg goed uit.
Ik varieer heel veel met de toppings op mijn ontbijt, zo is een andere favoriet bijvoorbeeld met banaan, walnoten, honing en pure chocolade. Dit recept zal ik binnenkort ook met jullie delen, voor als je in de ochtend iets minder tijd hebt 😉
Ben jij op zoek naar meer inspiratie voor gezonde havermoutontbijtjes? Zoek dan op instagram of facebook naar #quakerchallenge

Havermout met warme gebakken appeltjes

Warme gebakken appeltjes (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– scheutje olijfolie
– halve appel in plakjes
– 1 el rozijnen
– 1 tl kaneel
– evt. honing

Hoe maak je het:
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hier op laag vuur de appeltjes en de rozijnen in. Bestrooi dit met 1 tl kaneel.
Bereid je ontbijtje voor en  top het met de warme gebakken appeltjes, rozijnen en evt met wat honing als je van iets zoeter houd.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven