Courgetterolletjes met gerookte kip en hummus

Wil jij ook gezond snacken en een hapje dat snel klaar is dit weekend? Ga dan zeker voor deze courgetterolletjes met gerookte kip en hummus. Ik ben een enorme fan van deze 3 ingrediënten en gezond snacken klinkt mij perfect in de oren! Deze week maakte we deze gezonde snack tijdens de high wine en ze vielen erg in de smaak.
Je kunt courgetterolletjes met van alles vullen en hier eindeloos mee variëren, denkend aan bv. geitenkaas en zongedroogde tomaatjes. Yummie!
Ik deed in de courgetterolletjes met gerookte kip en hummus een blaadje verse basilicum. Heb je iets meer tijd dan zou je er ook nog wat geroosterde pijnboompitjes in kunnen doen. Het fijne is dat je een courgette goed kunt oprollen en je hebt alleen een kaasschaaf of dunschiller nodig.
Ik zeg een geniet van je gezonde weekend!

Wat heb je nodig (12 stuks)
– kaasschaaf of dunschiller
– tapasprikkers
– halve courgette
– hummus
– 6 plakjes gerookte kipfilet
– 12 grote blaadjes basilicum
– versgemalen peper

Hoe maak je het:
Was de courgette en snijd hem door de helft en de achterkant eraf. Snijd lange plakken met de kaasschaaf en bestrijk de plakken met een laagje hummus.
Snijd de gerookte kipfilet plakjes door de midden en leg deze op de hummus. Leg hier een blaadje basilicum op en bestrooi het geheel met versgemalen peper.
Rol de courgette op in een rolletje en steek er een leuke tapasprikker door.

Enjoy!

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven