Watermeloen pizza

Heb jij zin in een gezonde snack met dit warme weer? Dan moet je deze watermeloen pizza van Marieke zeker proberen. Dit is smullen!

Watermeloen pizza (1 persoon)
Wat heb je nodig:
– 1 mini watermeloen
– 1 bakje hüttenkäse
– 3 aardbeien
– 1 wilde perzik
– handje blauwe bessen
– 1 el zonnebloempitten
– 1 el lijnzaad
– 1 el granola of muesli
– paar blaadjes verse munt

Hoe maak je het:
Snij de watermeloen door de helft en snij plakken van ongeveer twee centimeter. Leg 1 plak op een bord en besmeer met hüttenkäse. Versier vervolgens met het fruit, granola, pitten en munt naar smaak. Enjoy!

Ga jij dit recept maken? Dan vinden wij het super leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de tag #foodilovenl en #madebymarique of tag mij @foodilove.nl in jouw bericht!

Ik ben Marieke, moeder van drie kids, docente Frans en dol op koken en eten. Omdat er in mijn leven altijd iets te doen is, is mijn uitdaging  om in alle hectiek voldoende tijd te maken om gezond te eten, te sporten en leuke dingen te doen met mijn familie en vrienden. Mijn passie is dan ook om simpel te koken met weinig ingrediënten, want je moet vooral genoeg tijd overhouden om te genieten van het eten. Door mijn recepten met jullie te delen op Foodilove hoop ik jullie te laten zien dat gezond en lekker koken echt niet ingewikkeld hoeft te zijn!

Ik zou het erg leuk vinden wanneer jullie mij volgen op instagram.

Liefs Marieke

Gastblogger Marieke

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven