Heb jij wel eens last van struggles?

Heb jij wel eens last van struggles? Ik verzin de afgelopen dagen alleen maar smoesjes door mijn hooikoorts, wat zat ik niet lekker in mijn vel zeg! Ik was afgelopen weekend zelfs 2 dagen op een paasei dieet, oeps! Daarnaast heb ik een  week niet kunnen trainen omdat ik totaal geen longinhoud heb. Ook ik heb dus soms even een schop onder mijn kont nodig!

Daar moest verandering in komen en dus was het vanaf gister weer no more excuses! Ik ben benieuwd wat struggles voor jullie betekenen, voor mij is dit compleet uit balans zijn in zowel voeding als training, geen structuur meer vinden en snaaien. De paaseieren waren afgelopen weekend mijn slachtoffers haha! Ow en die carrot cake muffins op de foto, dit is totaal niet af te lezen op mijn gezicht of wel?

Eergister lag ik met knallende koppijn van de bijwerkingen van mijn hooikoorts medicijnen op de bank en ik dacht dit laat ik mooi niet gebeuren. Na wat extra ondersteuning van mijn Personal body coach en 2 lieve vriendinnetjes kon ik weer knallen. Gisterochtend heb ik mijn eerste training weer gedaan, het was erg moeizaam door mijn longinhoud maar met een aantal aanpassingen had ik een heerlijk voldaan gevoel. Met nog even wat extra rustige cardio erachteraan was mijn ochtend weer top.

Na mijn training ben ik lekker naar huis gegaan om te coachen en na een gezonde lunch heb ik direct wat healthy boodschapjes ingeslagen. Hier kan het dus niet meer mis gaan deze week. Maar waarom gaat het dan af en toe toch mis? Deze vraag stel ik me dan direct en ik merk dat dit erg belangrijk is want dit is je leermoment.

Ik heb structuur nodig, als ik dit niet heb dan raak ik helemaal van slag. En ja dat is best moeilijk als je geen vaste structuur hebt in je werkdagen en je werkt vanuit huis en je hebt veel afspraken buiten de deur. Dit klinkt heerlijk maar het heeft jammer genoeg ook een andere kant, hier heb je veel discipline voor nodig.
Als ik niet voor de juiste voeding kies heeft dit direct effect op mijn humeur haha, wat kan ik me dan rot voelen zeg hebben jullie hier ook last van? Geestelijk ben ik dan de hele dag met voeding bezig en ik was juist net zover dat ik dit eindelijk in balans had.

Ik ben vanochtend weer gestart met mijn lekkere bakje kwark, gevolgd door mijn Personal body training en een lekkere eiwitshake. Door het schrijven van dit blog raak ik direct weer erg gemotiveerd! Ik weet zeker dat jullie hier ook mee te maken hebben, wat vind ik het knap als je dit niet hebt zeg! Regelmaat en plannen  is voor mij de sleutel tot succes, wat is die van jou? Laat je een reactie  achter vind ik leuk!

Ook ik heb het dus niet altijd makkelijk en ik durf ook dit met jullie te delen. Onthoud dat het altijd vallen en opstaan is, iedereen heeft met terugvallen te maken dus je bent niet de enige 😉 hou goed je doel voor ogen, stel vast waar het fout gaat, geef jezelf een dikke schop onder je kont en knal weer lekker verder!

En de belangrijkste tip voor vandaag: doe waar jij je lekker bij voelt en gelukkig van wordt! Fijne donderdag! Liefs Marleen.

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

6 gedachten over “Heb jij wel eens last van struggles?”

 1. Carolien glebbeek

  Topper, mooi kwetsbaar stukje!! Denk dat iedereen het wel herkent. En dan is het fijn om goede vrienden te hebben. En een hele attente coach. Gelukkig heb ik die. ?

 2. Hoi Jess,
  Goed om te horen dat ik je motiveer! Is ook de bedoeling toch 😉
  Lekker knallen vandaag topper! Liefs Marleen

 3. Hey Marleen, wat een timing heb je met deze blog! Door mijn mini-vakantie echt alle concentratie, energie en motivatie verloren. Goed te lezen dat iedereen hier last van heeft, en super knap dat je jezelf een schop onder je kont hebt gegeven. Nu zal ik een voorbeeld proberen te nemen en weer verder gaan met knallen! Zet ‘m op! Liefs Kimber

 4. Hoi Marleen. Je blog komt juist op tijd :). Nu al een paar weken geen regelmaat ( business lunches, vakantie, met vriendinnen gaan eten, …). Dit heeft dan een impact op mijn structuur, die ik net als jou nodig heb. Maar ik probeer uit elk van de terugval momenten iets te leren. Voor vandaag weer al mijn potjes bij en nu onderweg naar de gym. Gr. Jess

 5. Zo herkenbaar Marleen. Ik ben ook zeer zeker afhankelijk van planning en heb “gelukkig” normale werkdagen. Ik werk met weekmenu’s en ben ook in de war als er iets anders gaat dan anders. Ook ik ga dan snaaien. Maar dan even weer neus in de juiste richting en dan gaat het weer goed! Ik stond laatst helemaal stil qua afvallen terwijl ik wel gezond at maar ik at overdag bijna elke dag hetzelfde. Ik ben nu meer aan het varieren met salades, wraps en kwark en val nu weer af. Het mooiste van alles is dat ik me er supergoed bij voel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven