Wil jij er ook goed uitzien tijdens het sporten? 6 tips!

Ga jij ook altijd naar de gym zonder make up en wil je er toch een beetje goed uitzien terwijl je een rood hoofd hebt? Wil jij er ook goed uitzien tijdens het sporten? Vandaag geef ik je 5 tips!

Ik sport meestal direct in de ochtend en stap eigenlijk altijd zo in mijn sportkleding, even mijn gezicht wassen, tandjes poetsen, wat deo op en ik ben klaar om te knallen! In de gym denk ik vaak wel tijdens het maken van een selfie jeetje wat zie ik eruit haha! Daarom leek het me leuk om vandaag 6 tips te delen zodat je op en top kunt shinen in de gym!

Natuurlijk kom ik niet in de gym om te shinen, maar om lekker te trainen. Zodat ik me fit voel, lekker in mijn vel zit en vol met energie de dag kan starten. Toch is het ook fijn om er een beetje leuk uit te zien en in stijl te sporten.

Wil jij er ook goed uitzien tijdens het sporten? 6 tips:

1. MAKE UP! Je helemaal opmaken is niet echt een goed idee. Een klein beetje dagcrème en blush doet al wonderen. Wil je mascara gebruiken? Gebruik dan waterproof want hoe vaak heb ik al wel niet meegemaakt dat mijn mascara in mijn ogen en op mijn wangen zit. En ja dit prikt heel erg!
Doe niet teveel make up op je gezicht i.v.m. het zweten, anders raken je poriën verstopt en hier krijg je uiteraard later last van. Dus ga niet voor een foundation 😉
Tevens is een dun laagje oogschaduw altijd goed met een lichte lipgloss. En smeer bij een korte broek een lekkere body crème op, mijn favoriet is van Rituals.

2. SPORTOUTFIT! Natuurlijk is het mega fijn om in een leuke outfit door de gym te lopen. Zorg ervoor dat je outfit lekker en comfortabel zit en kies er een uit waar jij goed bij voelt. Ik ben op dit moment helemaal verslaafd aan mijn FRVR outfit, ohhh wat zit deze heerlijk en hij ziet er mega leuk uit (zie foto). Zorg ook voor wat luchtigs zodat niet alles aan je lichaam plakt 😉 ik merk echt dat het tijd is om een korte broek te gaan dragen met dit weer. En wat heb je tegenwoordig allemaal te gekke hippe sportschoenen, ik ben nog steeds verslaafd aan de nike free! En jij?

3. ZWETEN! Zweet jij tijdens je training ook altijd zo lekker en krijg je een enorm rood hoofd? Dit komt door je doorbloeding, zorg er dus voor dat jij genoeg drinkt om dit te voorkomen. Ook kan het trainen in een coole omgeving goed helpen.

4. HAREN VAST! Doe je haar in een leuke en sportieve staart, in een knot, vlecht of steek het op zodat het je hele training goed zit. Tip: die leuke sporthaarbandjes zijn top! En ik zet vaak mijn losse puntjes vast met wat basic clipjes.

5. OUTDOOR TRAINING! Ik ben deze week weer begonnen met buitensporten zoals hardlopen en zwemmen. Ik merkte echt dat ik weer een zonnebrand moet gaan gebruiken, dus zorg voor een goede huidbescherming zodat je niet verbrand.

6. LEUKE ACCESSOIRES! Om alles af te maken kun je natuurlijk leuke accessoires meenemen naar de gym. Kies hiervoor ook weer waar jij je prettig bij voelt en het moet zeker handig zijn. Ik heb altijd mijn pbp handdoek, een leuke bidon en trainingshandschoentjes bij me. Deze zijn er in alle kleuren, super leuk!
Je zou ook kunnen denken aan een leuke cap en tas. Een trendy sportwatch is niet alleen handig maar ook super mooi!

Ik hoop dat jullie met deze tips net zo lekker kunnen knallen in de gym als ik! En dat je lekker in je vel zit, train ze vandaag! Liefs Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven