WIN! Een 10x koffie/ thee kaart bij HOLTBAR!

Kennen jullie HOLTBAR concept store in Groningen al? Samen met hun heb ik deze week weer een te gekke winactie! WIN! Een 10x koffie/thee kaart bij HOLTBAR! (t.w.v. 27,50 euro), hoe leuk is dat!

Een tijdje geleden heb ik samen met Shauni van Runtraineat een lekkere kop koffie gedronken met uiteraard iets lekkers in de koffiebar van HOLTBAR. Bij HOLTBAR concept store vind je een frisse mix van (woon) accessoires, stationary, beauty, kleding, boeken en sieraden. Ik vind dit een super leuke combi en als je in de koffiebar zit kun je van al die leuke spulletjes genieten.

Alles is met zorg en liefde uitgezocht door de zussen Hilrieke en Jacobien founders van dit leuke concept! Duurzame items, producten met een verhaal en exclusieve accessoires vormen de collectie van HOLTBAR. Er is bewust gekozen voor een unieke verzameling aan merken die in Groningen nergens anders te vinden zijn. I love it!

De shop en koffiebar komen perfect samen en de zusjes bereiden met veel plezier heerlijke koffie’s of verse thee voor je. En hier mag jij nu 10x van genieten, hoe leuk is dat? Strijk neer voor het raam met uitzicht op de universiteit voor een relax momentje, kies een tafeltje in de hoek als werkplek of kom even snel aanwaaien voor een coffee to go.

Omdat ik deze hotspot zo leuk vind wil ik dit natuurlijk graag met jullie delen! Wat moet je doen om te kunnen winnen:

1. Like HOLTBAR en Foodilove op facebook en/of instagram HOLTBAR en Foodilove
2. Laat onder deze post een reactie achter waarom jij deze 10 rittenkaart wilt winnen!

A.s. vrijdag maak ik de winnaar bekend zodat je na de Pasen direct kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Kun jij niet wachten en wil je al een bezoekje brengen aan HOLTBAR? Zeker doen! Ze zijn te vinden aan de Oude kijk in ‘t jatstraat nr 20 in de binnenstad van Groningen.

Heel veel succes! Liefs Marleen

 Holtbar conceptstore

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

10 gedachten over “WIN! Een 10x koffie/ thee kaart bij HOLTBAR!”

 1. Wat een leuk stuk en te gekke actie! Voor mij zou de kaart te gek zijn zodat ik er lkkr even uit kan. Groot fan van de holtbar ben ik ook, ben aan het sparen voor een ring van een prachtige sieraad lijn die ze daar verkopen! Ga zo door.

 2. Ahh gaaf! Ik volgde je al op instagram, maar nu ook op de rest. Ik wil hééél graag een koffie/thee kaart van Holtbar winnen. Ik ben benieuwd naar dit koffietentje, want ik ken het nog niet. Terwijl de Oude kijk in ‘t jat straat geen oude bekende is… Hoe kan ik dit nu weer gemist hebben?? Ik ben dus ontzettend nieuwsgierig en zou met alle liefde 10x koffie of thee komen drinken :). Het lijkt me een geweldig mooie zaak! Groetjes Anne

 3. Marleen Rohaan

  Ten eerste ben ik dol op koffie. Het lijkt me fantastisch om in de holtbar rond te snuffelen en een kopje koffie te drinken met een goede vriendin. Vooral nu ik aankomende week vakantie heb en dus genoeg tijd om even lekker te relaxen!

 4. Els Haandrikman

  Super leuke actie ! Het Oude Kijk in ‘t Jatstraat is mijn straatje, vol met heerlijke winkels! Zelf wonende in Assen maar als wij gaan Groningen gaan dan altijd lunchen / thee drinken in Oude Kijk in ‘t Jatstraat, maar ik loop de Holtbar altijd voorbij, hopelijk komt daar binnenkort verandering in ! 😀

 5. Hennie Hogerhuis

  Mijn dochters studeren in Groningen, wat zou het fijn zijn om de 10 rittenkaart te winnen, zodat ik heel vaak samen met mijn dochters een heerlijk kop koffie kan drinken bij de zussen van Holtbar.

 6. Renske de Leeuw

  Ik ben al een paar keer bij de Holtbar geweest en geniet ik van de sfeer. Met een strippenkaart kan ik mij iets vaker een momentje gunnen en even genieten bij het raam en de stad voorbij te laten gaan.

 7. 10 x Thee is van harte welkom. Heerlijk om het aangename met het lekkere te combineren bij een bezoekje aan de Holtbar. Wat is nu fijner dan een heerlijke kop thee en tegelijkertijd inspiratie op doen voor je huis

 8. Omdat een goede kop koffie, thee en bijkletsen met vriendinnen altijd van pas komt. En dan vooral op dit plekje in de leukste straat van Groningen!

 9. HOLTBAR en ik hebben elkaar nog niet eerder ontmoet, maar ik hoor er zoveel goede berichten over dat ik eigenlijk niets anders kan dan reageren op deze toffe actie! Het lijkt mij superleuk om een rittenkaart te winnen, zodat ik Holtbar kan leren kennen 😉 Ook vind ik het belangrijk om te investeren in de mensen om mij heen. Die kan je dan natuurlijk uitnodigen voor een leuke koffiedate! Voor mij persoonlijk geldt wel: Coffee is not my cup of tea. Maar de thee schijnt daar ook goed te zijn 🙂

 10. Klinkt als een goede combi van een lekker bakkie en superleuke spullen (hebbedingetjes).
  Wordt zeker genieten wanneer ik samen met een vriendin daar een aantal keren gezellig kan bijkletsen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven