Workshop food & fotografie let’s meet!

Ben jij een echte foodie en gek op het maken van foodfoto’s, maar twijfel je elke keer weer over hoe je de foto’s moet maken? Heb jij een goede camera of gebruik je je telefoon maar weet je niet precies hoe en wat? Of vind je het gewoon te gek om met foodstyling bezig te zijn? Dan is de workshop Food & Fotografie, let’s meet! iets voor jou!

De workshop wordt gegeven in Groningen door foodblogger Marleen Bosmann & fotografe Dyana Herrema en tijdens deze workshop gaan we lekker samen koken en brengen we jou de beginselen bij van foodfotografie. Waar moet je rekening mee houden als je food op de foto zet? Hoe haal je het meeste uit je camera en hoe maak je met simpele tips en trucs een mooie foto?

De workshop is gericht op beginnende fotografen, dus wat is diafragma, sluitertijd, iso, en hoe maak ik hier op de juiste manier gebruik van. Waar moet je op letten wat betreft belichting, en voor welke lenzen kun je het beste kiezen. Wij leren je tijdens deze workshop de basis.

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan de theorie van de fotografie door Dyana. Ook gaan we met z’n allen koken met Marleen en zetten we de gemaakte gerechten op de foto. Wij verzorgen alle benodigde ingrediënten die nodig zijn om de simpele maar lekkere gerechten te bereiden. Marleen heeft een aanrecht vol staan met allemaal lekkers en tevens hebben we genoeg materialen waarmee je je gerecht goed kan stylen. Uiteraard lopen wij tijdens de workshop rond en heb je specifieke vragen over je camera of heb je hulp nodig bij de styling, dan staan we paraat!

Workshop food & fotografie, let’s meet!

Wanneer: zaterdag 30 april of 28 mei
Tijd: 10.00-14.00 uur
Locatie: Het Eiland Groningen
Kosten: voor deze workshop hanteren we een introductieprijs van 99 euro, de normale kosten bedragen 149 euro. Dit is inclusief een uitgebreide lunch die we zelf klaar maken en het gebruik van alle materialen en uitleg tijdens de workshop.

We houden de workshop expres klein. Een minimum aantal van 8 en een maximaal aantal van 12 mensen zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Dus schrijf je snel in via info@foodilove.nl want vol is vol!

Heb je meer vragen? Laat het ons weten via info@foodilove.nl

Liefs Dyana en Marleen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven