WIN! Een 3 gangen diner van The Foodspot!

WAUW! Wat mag ik dit weekend weer een te gekke winactie weggeven! WIN! Een 3 gangen diner van The Foodspot voor 2 personen!
Hoe leuk is dat! Dus mijn vraag is natuurlijk met wie zou jij dit dinertje thuis willen delen?

Kennen jullie de nieuwste hotspot van Groningen al The Foodspot? Aan de J.C. Kapteynlaan in Groningen is sinds kort deze take-awy eetwinkel gevestigd met gevarieerde en gezonde maaltijden, soepen, desserts en salades. Ik heb al een aantal keren mogen proeven en wat een aanrader! Hoe fijn is het dat je na een drukke werkdag een goede maaltijd kunt afhalen en thuis kunt opeten. Ze hebben een gevarieerd menu met voor ieder wat wils.
Daarnaast kun je bij The Foodspot terecht voor speciaal-bieren, wijnen en lekkere hapjes voor bij de borrel. Mijn tip: probeer zeker de biologische wijn en homemade dipjes voor bij de borrel 😉

Ook vind je er een ruime keuze aan gezonde sapjes en allerlei leuke streekproducten. Helemaal mijn ding dus! En als ik iets te gek vind wil ik direct al dit lekkers met jullie delen! Daarom mag ik een 3 gangen diner weggeven voor 2 personen. Ik maak zondagavond de winnaar bekend. Heb jij gewonnen dan hoef je het diner alleen nog maar uit te kiezen, op te halen en er thuis lekker van genieten!

Wat moet je doen om te kunnen winnen?
1. Like The Foodspot en Foodilove op facebook en/of op instagram The Foodspot en Foodilove.
2. Maak onder deze post de zin af “”met wie zou jij samen dinertje thuis willen delen? En waarom?

A.s. zondag maak ik de winnaar bekend zodat je volgende week direct kunt genieten van een overheerlijke maaltijd! Kun jij niet wachten en wil je al een bezoekje brengen aan The Foodspot? Ze zijn vandaag geopend van 16.00-21.00 uur. Bekijk via deze link alvast hun menukaart.

Succes en een fijn weekend! Liefs Marleen.

Deze winactie is gesloten! De winnaar is Jort Koelewijn! Gefeliciteerd en lekker genieten! Stuur je een mailtje naar info@foodilove.nl

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

23 gedachten over “WIN! Een 3 gangen diner van The Foodspot!”

 1. Met mijn vriend, want dan hoeven we een keer maar 1 min te lopen om iets gezonds te kunnen eten. 🙂

 2. Ik wil graag een dineetje delen met Benni. Als de kinderen in bed liggen even rustig genieten van een lekker dineetje waar geen pasta in zit (iets met kinderen en voorkeuren 😉 ). Lijkt me heerlijk en heel fijn!!

 3. Ik zou graag samen met vriendinnetje Sophie hier willen eten nadat we redelijk teleurgesteld waren dat de antikater box alleen op festivals beschikbaar is. Dit lijkt me persoonlijk een zeer goede vervanger en een goede bijkomstigheid is dat we hier brak naar toe kunnen strompelen omdat het heel dicht in de buurt is. Flesje wijn erbij en het brakke diner is compleet!

 4. Woei wat lekker! Ik zou graag met Joost (=man) delen. Hij heeft een dag lopen klussen en zou nog aan de kook ook, maar dat hoeft dan niet! Geen vette hap maar een gezonde afhaal, perfect!!

 5. Aller eerst; wat een super leuke actie!! Ik zou dit menu graag samen met m’n vriend willen delen. Zo komt hij er misschien eindelijk achter dat gezond eten lekkerder is dan een afhaal maaltijd bij de pizzeria of shoarmatent!!

 6. Jeanine de Vos

  Ik zou mijn vriend graag willen verrassen met een thuis diner omdat ik sinds kort in Groningen woon waardoor we elkaar nog heel weinig zien omdat hij in Rotterdam woont en erg druk is. Ondanks dat ik ben verhuisd voor mijn studie blijft hij mij onvoorwaardelijk steunen in alles wat ik doe! Een thuis diner zou dus een goede verrassing zijn om hem te bedanken.

 7. Iné Zijlstra

  Wat een leuke actie Marleen! Ik zou het 3-gangendiner graag willen winnen. Voor mezelf, maar vooral voor mijn vriend Tom. We zijn al een tijdje nieuwsgierig naar het eten van The Foodspot, maar er nog niet aan toegekomen om er eten te halen.
  Tom verdient wel een ‘goedmakertje’ want sinds ik zwanger ben reageer ik mijn hormotionele buien iets te vaak op hem af. Omdat hij zo lief voor me is, ik natuurlijk zo gezond mogelijk wil eten en we wel een relaxt avondje kunnen gebruiken, zou dit diner perfect voor ons zijn!

 8. Ik zou het diner graag delen met Rob de Haan. Hij was erg enthousiast over het stoofpotje van the foodspot. Hij is nu druk aan de studie en we zitten middenin een verhuizing. Een avondje niet koken zou chill zijn! ?

 9. Ik zou graag met mijn moeder het dinertje willen delen, omdat we niet zo veel meer samen eten, en als we samen eten dan is het vaak een beetje snel in elkaar gegooid. Ik zou graag weer een keertje gezellig uitgebreid en lekker samen wil dineren met haar!

 10. Ik zou het diner graag delen met Denise, die me kennis liet maken met de foodspot zodat ik niet hoefde te koken toen ik ziek was. Super lekker en zeker een aanrader!

 11. Eric Landheer

  Ik zou dolgraag een dinertje delen met mijn lieve vriendin. Wij zijn vandaag 6 maanden samen en wegens ziekte konden wij dit niet vieren door uiteten te gaan.

  Dit zou dus zeker van pas komen als een goedmakertje.

  Wij zijn hier sinds de opening al verscheidende keren geweest en het heeft ons altijd positief verrast!

 12. Hoi! Wat een leuke actie! Ik zou graag dit etentje willen delen met een vriendin van me, Jalien. We zijn beide studenten met een druk bestaan en houden van gezond en puur eten en koken. Daarnaast is gratis eten voor een student altijd erg fijn, helemaal als het dan ook nog eens zo gezond is 😉
  Wij komen zeker een keer langs bij the foodspot 🙂
  Liefs en fijn weekend!

 13. Marleen Rohaan

  Ik zou dit diner winnen om te delen met mijn vriendin Aafke.. een goed diner voordat wij op mannenjacht gaan is nooit verkeerd!

 14. Ik zal graag het dinnertje met mijn zus delen. Omdat ze het zo verdient na alles wat ze heeft meegemaakt en omdat ze zo veel voor mij bedenkt.

 15. Ik zou zo’n gezond dineetje met mijn vriend willen delen.
  Het weekend staat in het teken van sport en zijn we er druk mee bezig, niks beters dan thuis komen en er is al een gezonde maaltijd klaar.

 16. Jort Koelewijn

  Hoi! Ik zou dit geweldige (als ik de reacties en recensies lees) diner voor twee met mijn lieve vrouw delen, erg lekker kan ik niet koken en jullie wel. En het is nog gezond ook! Met alle griep bij ons thuis is wat gezonds en lekker echt wel pluis! Het zou echt puik zijn om dit te winnen! Ik hoor het wel wanneer we kunnen beginnen:-)

 17. Ik zou graag het diner willen delen met mijn grote liefde; mijn vriendin. Omdat zij altijd alles voor mij betaald omdat ik nog geen vaste baan heb en zij wel en ik graag een keer iets terug voor haar zou willen doen. Liefde gaat tenslotte door de maag.

 18. Ik zou het graag willen delen met mijn vriend. Er vanuitgaande dat we komende week beide weer genezen zijn van de griep, hebben we wel een lekker etentje verdiend! En oeh ja! Die menukaart ziet er heerlijk uit zeg! 🙂

 19. Ziet er goed uit de menukaart! Ik zou wel een etentje willen delen met m’n vriendinnetje Reina, ze heeft een supergave reis naar Thailand geboekt, maar moet nu zo hard sparen dat ze een maand lang bijna alleen spaghetti eet. Ik gun haar wel een avondje lekker eten! En ook gewoon omdat ze super lief is.

 20. Aafke Meester

  Met mijn lieve vriend zou ik dit graag willen delen! Gewoon omdat ik gek op hem ben en omdat we allebei houden van gezellige etentjes! Plus ik moet allemaal hertentamens doen, dus ik ben eigenlijk een beetje zielig. Dit zou het leren een stukje gezelliger maken 😉

 21. Oehh, yum! Even de menukaart bekeken, wat ziet dat er goed uit! Ik weet al wat ik neem, mocht ik winnen. 😉 Ik kende The Foodspot nog niet, bedankt voor de tip Marleen. 🙂 Ik zou het diner graag willen winnen met een goede vriendin die echt even toe is aan iets leuks. Bovendien zijn we allebei erg into puur eten en woont ze twee straten van The Foodspot af, dus dat is helemaal ideaal. Beide pagina’s geliked op Facebook, fingers crossed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven