WIN 5x Yespers fruitspreads

Een ware smoothie op je brood! Ze zijn overheerlijk de Yespers fruitspreads, kennen jullie ze al? Deze week mag ik 5x een Yespers pakket weggeven hoe te gek is dat!

Ik vind het erg leuk om Food i love producten met jullie te delen, deze smoothie fruitspreads zijn daar een goed voorbeeld van. Ik maakte al een tijdje geleden kennis met deze fruitspreads en was direct verkocht.
Daarom wil ik ze jullie ook graag laten proeven!

Een smoothie op je brood? Ik hoor jullie al denken! Het uitgangspunt van Yespers is om een verse smoothie op je boterham te krijgen en dit is ze gelukt. Het resultaat zijn frisse fruit (en een beetje) groentespreads, op smaak geoptimaliseerd, zonder overbodige toevoegingen, die met veel meer dan een boterham samengaan. Ik gebruikte ze de afgelopen week al in combinatie met mijn healthy pannenkoekjes en mijn kwark ontbijtjes en tussendoortjes.

Maar wat is nou het verschil met jam? Yespers gebruikt alleen een beetje appelsap concentraat voor de zoetkracht en dus geen suiker. Verder komen alle smaken uit het fruit zelf en dit proef je zeker weten!
Daarnaast is het natuurlijk een stuk gezonder aangezien deze fuitspreads dus 100% natuurlijk zijn en geen toevoegingen bevatten.

Yespers is er in 3 verschillende smaken verkrijgbaar, namelijk: mango en ananas, bessen en aardbei en appel en framboos. Ik vind ze alle drie even lekker, kan steeds moeilijk kiezen.
De fruitspreads zijn op dit moment nog niet overal verkrijgbaar, dus neem een kijkje op de website voor de verkooppunten.

Wat kun je winnen?
In samenwerking met Yespers mag ik 5x een pakketje van de 3 verschillende smaken fruitspread weggeven!

Wat moet je hiervoor doen?
1. Like en volg Yespers en Foodilove op Facebook en Instagram
2. Laat onder dit bericht een reactie achter wat jou de lekkerste combinatie lijkt met deze fruitspreads en waarvoor jij ze zou gebruiken! De winnaars worden vrijdag 29 januari bekend gemaakt!

Ik zou zeggen verras jezelf en doe mee!

Winnaars Yespers actie GEFELICITEERD!
1. Annelies
2. Jess
3. Eline
4. Martha
5. Liona

Sturen jullie mij je gegevens binnen 5 werkdagen kunnen mailen naar naar marleen@foodilove.nl

Yespers fruitspread

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

30 gedachten over “WIN 5x Yespers fruitspreads”

 1. experimenteren met vanalles wat eten betreft. Mijn vriend is vaak proefpersoon maar dat vindt hij gelukkig niet erg 😉 De bessen aardbei lijkt me de favoriet voor bij ons thuis. Heerlijk op een bananen pannenkoek of op een stukje kwarkbrood als ontbijt. Jaja wij Nederlanders weten wel wat lekker is 😀

 2. Wat leuk die jamspreads! Weer heel wat nieuws qua smaken. Ik ben sinds kort veel aan het experimenteren met vanalles wat eten betreft. Mijn vriend is vaak proefpersoon maar hij vindt dit gelukkig niet erg haha. Ben benieuwd naar de jamspread 😉
  Groetjes Angela

 3. Hai Marleen,

  Leuke actie inderdaad!
  Ik heb net radicaal mijn eetpatroon omgegooid en ben nog op zoek naar de lekkere en gezonde dingen die een nieuw eetpatroon aangenaam kunnen maken. Het klinkt alsof de fruitspreads precies zo’n aanvulling is.

  Ik zou de ananas-mango willen gebruiken in een gezonde versie van de vlaflip die ik gister voor het eerst heb gemaakt (lekker met nootjes en vanille).
  En de appel-framboos lijkt me heerlijk op warme boekweitpannenkoekjes.
  Ongetwijfeld zijn er nog veel meer heerlijke ideeën denkbaar!

  Leuke blog ook verder trouwens!

  Liefs,
  Daniëlle

 4. Danique van den Kerkhof

  Appel framboos! I love framboos! Ik zou er een lekkere taart mee maken! Gezond en lekker! Ik ben ook benieuwd als je het op een boterham zou doen en even opwarmen in een tosti apparaat!

 5. Wauw een superleuke actie! Ik kan niet kiezen, ze lijken me allemaal heerlijk! Ik zou ze vooral gebruiken over mijn pannekoeken, heerlijk, ik krijg er honger van haha! Fingers crossed!

 6. Ik kan niet kiezen tussen bessen aardbei en appel framboos, haha.
  Maar lijkt me heerlijk op je kwarkbrood.
  Ben superbenieuwd hoe het smaakt en vooral wat de kids ervan vinden.
  Wie weet mogen we het proberen.

 7. Ah, ik lees veel over Yespers en ik ben ZO benieuwd! Ik ben een groot fan van een ontbijt yoghurt, en het lijkt me erg lekker om hier wat smoothiespread door te scheppen! Alle drie de smaken spreken mij aan, maar ik ben vooral benieuwd naar mango& ananas! Oh, wat zou dit ook lekker smaken op een stukje bananenbrood… Omnomnom. Hé, nu zit ik hier met lekkere trek! haha.

 8. Waah Marleen supergave actie!!

  Laatst dacht ik al: hmmmzz een potje kopen maar ik kon ze nog niet vinden in de supermarkt helaas pindakaas ohnee het is jam haha! Dus ik weer teleurgesteld naar huis en hoe leuk is deze actie dan woehoe! Hoe lekker is dit op je pancakes, door de havermout, door je kokosyoghurtje, met soya melk en dan blenden, cake mee maken, op je bananenbrood smeren, een gezonde tosti met jam ertussen, jam op rijstwafels met fruit oooh nomnom oneindelijke combi’s. En waar ik zo vrolijk van word: Suikervrij en daar worden mijn buik heel blij van.

  Oké, ik stop anders kwijl ik nog weg achter m’ n laptopje.

  Liefs Liona

 9. Oei oei oei zo’n lekker winactie kan ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan! En dan het grote dilemma: welke van de 3….. Mmmmmmmm dan ga ik voor de bessen & aardbei! Waarom? Het lijkt me gewoon fantastisch lekker! Dus vandaar 🙂

 10. Hi Marleen, wat een leuke actie! Ik Zie meteen een heerlijke tropische smoothie in mijn gedachten voorbij komen… Fruitspread mango/ananas met kokosmelk, hennepzaad en een stukje banaan. Jummie, ik waan mezelf al meteen op een tropisch eiland ?

 11. Carola_s_kitchen

  De bessen en aardbei lijkt mij een lekkere combinatie. Om lekker op zondagochtend met een vers afgebakken broodje te smullen van gezond beleg. Meteen wat vitaminetjes binnen krijgen en niet die vervelende suikers! Het lijkt mij erg leuk en fijn om deze fruitspreads een keer uit te proberen 🙂

 12. Hebben hebben hebben, ben al een tijdje op zoek naar de producten van yespers, maar ze kijken me bij de supermarkt ( jumbo in Zuidlaren) heeeeeeel vreemd aan hahahaha. Dus ja wil het graag proberen maar welke smaak…geen idee nieuwsgierig naar allemaal ?

  Groet Ilse ( zonder Facebook)

 13. oeehh wat een leuke winactie! heb de bessen-aardbei vorige week geproefd , erg lekker! De mogelijkheden zijn eeeindeloos: op een stukje banana bread, in muffins, als topping op koekjes, in smoothies, of gemixt met enkel amandelmelk als een soort vernieuwde gezonde optimel, of zelfs als een soort gravy bij hartige gerechten! het water loopt me in de mond, kan niet wachten de andere smaken ook eens te proberen!

 14. Natalie Reddering

  Wat een feestje! Alle smaken lijken me lekker, maar voor nu zou ik als eerste de Appel/Framboos proberen. En ik wil het graag combineren met een plakje bananenbrood of Kwarkbrood… Ook jouw recepten. Sinds koet verslaafd aan bananenbrood! Yammie.. Kan bijna niet wachten ?

 15. Annemie Blokzijl

  Leuke actie! Alle drie de smaken lijken me erg lekker, hoewel mijn voorkeur denk ik wel uitgaat naar de appel en framboos. Lekker bij de kwark met wat nootjes of gewoon op brood/op een cracker 🙂

 16. Hoi Marleen! Ik kan ook niet kiezen, maar weet alvast wat ik ermee zou doen: spread op kokospannenkoeken, in mijn kwark of muffins van maken. Btw het is vrijdag 29 januari mijn verjaardag, dus zou een leuk kdo zijn :).

 17. WoW! Dat lijkt mij echt super! Ik houd van fruit en alles waar waar iets van fruit in zit.. Dit zou ideaal voor mij zijn, ik houd namelijk niet zo van brood, broodjes en havermout.. Maar met deze fruitspreads kun je daar wel een feestje van maken! Of een laagje door je bananenbrood en erop natuurlijk! Door de yoghurt.. Wauw.. Ik zou er denk ik ook lekkere carrot balls mee maken!! (Thegreenhappiness)! Fingers crossed!!

 18. Oh! Wat leuk! Ik kan gewoon niet kiezen, ze lijken me allemaal lekker! Sinds kort zijn wij als gezin meer bezig met bewust eten. Minder suiker, gezonder, smaakvoller. Ik zou, als ik ze zou mogen proberen, de bessen/aardbei spread gebruiken op de pannenkoeken voor mijn 2 meiden. Ik weet nu al dat daar dankbaar gebruik van gemaakt zou worden. Veel gezonder dan suiker en veel lekkerder! En fijn om ze op zo’n leuke manier bewuster om te laten gaan met wat ze eten en ze een goede basis mee te geven!

 19. Hay!
  Wat een leuke actie!
  Ik zou de combi appel framboos als eerste proberen.
  Deze combi eet ik namelijk zelf nooit.
  Ik zou het op mijn healthy pannenkoek smeren of op n stukje zelfgebakken brood 🙂

 20. Ahh deze heb ik overal gezocht maar niet kunnen vinden! Heerlijk lijken mij deze fruitspreads! Groetjes Laura

 21. Hi! Ik ben Marthe, leuke blog! Ik ben dol op fruit en healthy good! De bosbessen-aardbei lijkt me heerlijk om als eerste te proberen! Lekker voor op een stuk versgebakken brood. Maar ook heerlijk op een zelfgebakken taart, vorige week maakte ik een vegan cheesecake!! Hadden deze yespers fruitspreads perfect bij gepast! Ook door mijn oats in de ochtend zouden ze prima kunnen!
  Ontzettend enthousiast, je hoort het al! xx Marthe

 22. Eslie Huizinga

  Hoii marleen,

  Wat een leuke actie zeg. Sinds kort bezig met gezondere alternatieven voor het dagelijkse eten en deze fruit spreads lijken me heerlijk als vervangen van de jam die boordevol met suikers zit.
  De lekkerste combi lijkt mij mango met ananas.
  Die zou ik op brood proberen, in de yoghurt of gebruiken voor taart bakken of met bladerdeeg (i know niet heel erg healthy) laagje mango en ananas met wat gehakte amandelen over en wat abrikozen of perziken, heerlijk 🙂 Of misschien wel een beetje door een spinazie smootie lijkt me ook lekker

  Groetjes Eslie

 23. Wow, wat klinkt dat lekker!
  Op een dadel/banaan tosti met geraspte pure chocolade …mmm de bessen aardbeien zou daar lekker bij zijn;)
  Of de appel variant door mijn heerlijke appel havermout ontbijt!
  Genoeg opties denk ik. Ik wil dit zeker uitproberen!!!

 24. Hoi Marleen en Yespers,

  Leuke actie, lekkere actie!!? Het is haast de vraag: waar eet je ze niet bij want de ene na de andere lekkere combi vliegt door mijn hoofd. Maar jullie willen er maar eentje horen. Dus dan wordt het toch mijn lievelingsontbijtje: mijn cottagecheese/havermout pannenkoekjes?.

 25. Goedemorgen!! Wat leuk om
  Die fruitspreads wellicht te mogen proberen! Ik hou van jam/spreads op m’n brood en ik ben ook benieuwd hoe het zal smaken op mijn zelf gebakken bananenbrood van 50days of green happiness! Daarnaast wil ik het vooral ook voor mijn vriend.. Niet om op hem te smeren (hmmm ook een idee…;) ) maar om hem eens wat gezonds op brood te laten smeren ipv de melk hagelslag of de andere slechte zoete meuk! Fingers crossed dat ik zo’n pakketje voor (op) mijn vriend maar natuurlijk ook voor mezelf mag ontvangen 🙂

 26. Hoi Marleen..

  Hele leuke actie.. En mijn hoofd draait overuren..
  Ik zou eerst de bessen aardbei proberen.. Gewoon op een broodje.. Beetje alfalfa eroverheen..
  De ananas- mango zou ik willen proberen met een klein theelepeltje door mijn yogurt granola ontbijt.. Dat lijkt me lekker, hahaha
  De appel framboos zou indoor mijn appelmoescake doen.. Of kwarkbolletjes of toch maar op een cracker???
  Cheesecake???
  Ik hou op, maar nog veel meer ideeën

  Gr Clarinda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven