Win een METER pindakaas!

Omdat ik vandaag jarig ben wil ik jullie natuurlijk trakteren. Daarom geef ik een METER pindakaas weg. Denk je nu, lees ik dat nou goed? Ja dat lees je goed 😉 Kun jij net als ik ook niet zonder een lekkere pot pindakaas? Dan is deze supertoffe winactie zeker iets voor jou!

Ken jij ze al de 7 nieuwe smaken pindakaas van Mister Kitchen? Je hebt ze als foodie vast al voorbij zien komen op social media. Deze pindameter is een echte zevenklapper en deze winactie bevat de volgende smaken:

♥ super crunchy, tot nu toe mijn favoriet!
♥ kokos maple, mmm heerlijk zoet.
♥ chocolade, de perfecte combi natuurlijk.
♥ cranberry kaneel, moet ik nog proberen klinkt interessant.
♥ zeezout karamel, altijd goed. Hoe kon dit ook anders?
♥ sinaasappel rozijn, ook een smaak die ik nog moet proberen.
♥ honing chili, vanaf nu hoef je geen sambal meer op je pindakaas te smeren.

Win een METER pindakaas!

Deze pindakaas is echt Food i love en wie jarig is trakteert! Ik heb deze pindakaas al geprobeerd op mijn brood, door mijn smoothie en binnenkort komt er een superlekker recept voor jullie van een bananenbrood! Gewoon een lepel uit de pot eten is natuurlijk ook nooit verkeerd 😉

Ook bevat de meter 1 potje jam, waarvoor? Wat dacht je van peanut butter jelly sandwich…yummie!

Hoe kun je winnen:
Ik ben heel benieuwd wie hier de grootste pindakaasfan is! Laat een reactie achter onder deze post, op Facebook of Instagram. Vertel waarom jij deze meter pindakaas moet winnen en tag degene met wie je hem gaat delen!

Begin volgende week maak ik de winnaar bekend, alle namen gaan in de hoge hoed en aan jullie reacties te zien deze week worden dat er enorm veel.

Dus laat je horen en win!

Liefs, Marleen.

Ps: mocht je nou niet winnen of kun je niet wachten om ze te proberen? Dan kun je deze pindakaas bij de Albert Heijn scoren.

Win een METER pindakaas

 

 

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

29 gedachten over “Win een METER pindakaas!”

 1. Dat ik zelf verslaafd ben aan pindakaas door mijn eten/uit de pot lepelen is wel te zien aan de lading potten pindakaas die we maandelijks binnenhalen met de boodschappen?. Vorige week had ik een lijstje voor mijn vriend gemaakt en stuurde hij: weer pindakaas? Nu al op dan?! Oeps.. Maar belangrijker is dat mijn zusje, die een eetstoornis heeft gehad, pindakaas als enige voedingsmiddel zorgeloos at. Ze keek overal naar calorieën en voedingswaarden behalve bij pindakaas. Dus dat voerde ik haar in alle soorten en maten en ze eet het nog steeds met genot. En wat is er een betere verwerkelijking van “in alle soorten en maten” als deze pindakaasvoorraad? Ik zou deze delen met mijn zusje zodat ze haar havermout, kwark, boterhammen en tussendoortje kan pimpen met verassende pindakaas smaken ?.

 2. Alsnog gefeliciteerd! & wat leuk dat je dan ook nog wat weggeeft! Tot nu toe houdt ik altijd nog het meest van pindakaas met stukjes noot, heerlijk crunchy. Deze lijn ken ik (helaas) nog niet. Ik zie dat er een aantal lekkere smaken tussen zitten, maar zelf ben ik toch wel het meest benieuwd naar de cranberry kaneel, denk echt dat dit een super combi is (voor mij in ieder geval). Waarom ik moet winnen? Zodat ik straks tijdens een maand klussen en daarna nog verhuizen niet pardoes zonder pindakaas kom te zitten. Want zeg nou zelf, dat zou toch best een ramp zijn?! Natuurlijk deel ik dit dan wel met mijn lieve vriend en alle klushulpjes!

 3. Wat een heerlijke actie! Ik maak thuis altijd zelf de pindakaas en die is bijna niet aan te slepen. Onze kinderen van 5 en 7 (en papa en mama stiekum ook) zijn echte pindakaas verslaafde. Er gaat geen dag….uuuhm boterham….voorbij zonder pindakaas. Hoe gaaf zou het zijn als ze lekker kunnen smullen van deze meter pindakaas! Wij gaan afwachten of we blij gemaakt gaan worden! ?

 4. Ik heb al gereageerd maar ik heb gewoon een dilemma! Laatste dag op de camping en mijn pindakaas is op! Hoe lekker zou nu een rijstwafel met banaan en crunchy pindakaas zijn? Of een appel met cranberry kaneel? Of (omdat we op vakantie zijn en dit echt buitendlands is) jam met pindakaas?! Met een meter pindakaas was dit dus niet gebeurd!

 5. Happy Bday! Hopelijk heb je een mooie en geweldige verjaarsag gehad. Met een meter pindakaas maak je meeee gek!!! Ik ben een echte pindakaasverslaafde en gooi het dan ook overal op zoals op de havermout, rijstwafel, banaan, dadels, door de cake en ga maar door. En ik ben vandaag ook nog eens jarig dus een meter pindakaas zou natuurlijk een leuk cadeautje zijn.

 6. Gefeliciteerd,ja heb de nieuwe pindakaas geprobeertd,ik heb die met Chili en honing,erg ego geweest
  want dat geeft je niet aan een kind van 2?Mijn zoon komt en duik in de kast voor pindakaas.
  Het is wel prijzig als iedereen in mijn kast dan duikt?Dus ja kan wel een meter winnen

 7. Nog van harte! Mijn dochter is bijna 1 en heeft het liefste pindakaas op haar brood… als er pindakaas op zit gaan 2 sneetjes zo op… bij ander beleg maar 1… mijn vriend en ik nemen elke dag ook lekker een sneetje met pindakaas… ben benieuwd naar de verschillende smaken… hopelijk heb je een fijne dag gehad want dat is het belangrijkste! Groetjes Lammie

 8. Gefeliciteerd! Super leuk zo’n meter pindakaas! Ik zou hem delen met mijn vriend in Zuid-Afrika. Het is even sjouwen, maar dan kan hij ook eens échte pindakaas proeven! De Zuid-Afrikaanse pindakaas is veel te smeuïg en met maar heel weinig pinda’s. Niet lekker! Ik wil hem graag laten kennis maken met échte Nederlandse pindakaas! Lekker samen smullen!

 9. Gefeliciteerd Marleen!! Ik doe graag een poging voor deze meter pindakaas want ben mega fan van pindakaas zoals iedereen 🙂 Heb ze al vaak voorbij zien komen, maar nog niet zelf geprobeerd. Ben dus erg nieuwsgierig! Vooral naar zeezout caramel en sinaasappel rozijn.

 10. Ira Verhoeven

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou deze meter pindakaas graag voor mijn vader, maar natuurlijk ook voor mijzelf winnen! Er gaan bij ons ongeveer 3 a 4 potten pindakaas per week doorheen, mede door mijn vader die elke dag een stuk of 5 boterhammen met pindakaas en sambal eet. De potjes gaan hier zelfs mee op vakantie…. Ook ikzelf vind pindakaas een van de lekkerste soorten broodbeleg, en al helemaal met deze fantastische smaken! Ik hoop heel erg dat ik deze meter aan pindakaas win, ik zou het gezicht van mijn vader wel willen zien wanneer ik al deze potjes ontvang!!! En wat je al zegt, geen aparte potjes sambal meer nodig ?. Geniet van je dag, liefs Ira

 11. Monique van Dinter

  ????pindakaas I love it. Op mijn lijnzaakcraker op mijn banaan. Heerlijk. Ook mijn kids uit China en srilanka zijn fan van pindakaas. Zelf pindasaus maken van pindakaas bij de basmatirijst is hun favoriet.
  Leuke actie. Lfs M

 12. Van harte Marleen met je verjaardag!
  Wat een leuk kado geef je weg. Ik ben dol op pindakaas, mijn zoontjes ook. Samen met hen komt die meter wel op. Dus wij doen heel graag mee :))

 13. Shanïa van de Laar

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een te gekke winactie heb je geregeld! Super gaaf. Zelf ben ik ook jarig, precies op dezelfde dag! Dubbel feest dus ? Hierdoor zou dit het ultieme verjaardagscadeau zijn omdat de pindakaas hier in huis altijd nog sneller op is dan dat je hem koopt. Een meter zou dus heel goed van pas komen, dit zodat ik en mijn moeder niet meer hoeven te vechten om wie de pot uit mag lepelen ??. En oh wat zullen de bananenbroden en muesli repen extra lekker worden met een vleugje kokos maple ??? of de ouderwetse bammetjes met wat sinaasappel

 14. Ik ga ze delen met mijn mama, omdat er geen dag voorbij gaat zonder pindakaas bij ons! Heerlijk! Ben heel erg benieuwd naar deze smaken :)..

 15. Esther Janssen

  Hartelijk gefeliciteerd!!
  Sinds ik begonnen ben met een sportschema in combinatie met een dieet is de rijstewafel met pindakaas het moment van de dag waar ik echt naar uit kijk! Als ik iedere dag een andere smaak pindakaas kan gaan gebruiken wordt het echt een feestje!! En sorry…maar dan hou ik ze toch echt voor mezelf…(mijn man lust geen pindakaas ?). Groetjes Esther

 16. Jaaaa geweldig! Mijn broertje is de allergrootste pindakaas lover ever! Hij woont nu weer in NL en kan wel een inhaalslag gebruiken… ??

 17. Hiep hiep hoeraaaahhh.
  Van harte gefeliciteerd!
  Wat leuk dat we mee mogen vieren.
  Ik zou dolgraag een meter pindakaas winnen omdat ik pindakaas heerlijk vind. Gaat geen dag voorbij dat ik het niet eet. (Of ja… misschien de dagen dat we op vakantie in Italië zijn)
  Ik maak hem ook wel eens zelf. Meestal traditioneel.
  Zou heerlijk zijn om deze smaken te mogen proberen!

 18. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Waarom ik een enorme pindakaasfan ben? Omdat ik een afspraak met mezelf heb dat ik iedere dag één keer met het mes de pindakaaspot mag anders eet ik zo’n pot in een keer leeg. Nu kan ik zo lang mogelijk genieten van mijn pot. Dat is echt MIJN moment van de dag. Heerlijk…. 🙂
  Daarnaast gebruik ik (100%) pindakaas veel in bakrecepten, bijvoorbeeld in mijn bananenbrood, mijn havermoutkoekjes of in mijn mueslirepen. Dus kom maar op met die pindakaas! Mmmmmmm…….!! 🙂

 19. Marleen! Gefeliciteerd! Pindakaas is life. Al sinds mn 12e (11 jaar dus) eet ik iedere ochtend 2 geroosterde broodjes pindakaas, zooooo lekker! en nu ik ‘fitgirl’ ben (stomme term), kan ik wel
  wat variatie in mn ontbijtjes gebruiken! Dus vandaag pindakaas, morgen pindakaas met honing en chili, daarna pindakaas kokos maple, dan pindakaas supercunchy, dan pindakaas cranberry kaneel, dan pindakaas zeezout caramel en dan pindakaas sinaasappel rozijn! En dan heb die met chocolade voor mn cravings gewoon lekker uit de pot! Wat een variatie, wat een leven, dit is gewoon perfect!!!! Ik ga duimen! Fijne verjaardag! ?

 20. Ten eerste gefeliciteerd met je verjaardag!
  Dit is een winactie naar mijn hart!!!!! Pindakaas is mijn favoriete snack! Ik maak er van alles mee! Favo is toch bliss balls met pindakaas!! En hoe gaaf is het om deze te maken met deze verschillende smaakjes! Ik heb er nog maar 1 geprobeerd, het potje was met 4 dagen op.. ?
  En mijn missie is om ze allemaal te proberen! Dus hoe perfect is deze actie!!
  En het potje jam maakt het helemaal af!!
  Ik zeg hoi toi toi! ?

 21. Gefeliciteerd Marleen,

  Wat een leuke manier om te trakteren op je verjaardag.
  Ik wil ze heel graag proberen! Na 2 weken frankrijk en een man die iedere supermarkt weer op zoek gaat naar pindakaas en iedere keer weer teleurgesteld moet vaststellen dat ze die niet hebben in frankrijk. Zou ik ik hem heel graag willen verassen met een meter pindakaas in verschillende smaken. Hij blij en ik kan lekker gaan experimenteren in de keuken met de pindakazen??

 22. Gefeliciteeeeeerd Marleen! Hoop dat je een fijne dag hebt vandaag!
  Natuurlijk zou ik deze pindakaas met mijn vriend delen, op brood, of in lekkere baksels, lijkt me zó leuk om met al die smaken te ‘stunten’! De hobbykok in mij kan helemaal los met al die verschillende smaken!
  Ik kan mijn vriend niet taggen, want hij heeft sociale media afgezworen (de sukkel haha), maar van deze prijs zou hij wel héél blij worden!

 23. Jaaa hoe tof. Gisteren was ik jarig en dan is dit toch een lekker en leuk kado om dat af te sluiten. Pindakaas ik hou ervan! We eten het vaak en maken er lekkere dingen van dus deze komen helemaal van pas. Ik zou het delen met mijn vriend omdat we alletwee pindakaas gek zijn en hij me gisteren een top verjaardag heeft gegeven!

 24. Samen met vriendinntje SANDRA, want zij is ook een megaaaaa pindakaas fan, just like me haha ?Ben echt onwijs benieuwd naar die smaken en ik kan er een lekker nieuw receptje mee maken ?

 25. Hey Marleen,

  Wat leuk dat jij als jarige ons trakteert op een meter pindakaas. Waarom ik een pindakaas liefhebber ben? Ik weet niet beter dan dat ik hiermee de dag begin, al bijna 43 jaar. Dus kom maar op met die meter pindakaas, die ik graag met mijn neefje Joaquim van 8 jaar, wil gaan delen?

 26. Miranda Brongers

  Heej Toppertje!!!
  Gefeliciteerd?
  Wat heb je weer een super gave winactie voor ons? Ik als pindakaas fan ben helemaal hyper hahaha? Gelukkig bedenken ze voor ons allerlei nieuws om ons rustig te houden.. wat een gave combinaties zeg wauww mmmmm lekker!!!! En wat zeg je nou? Pindakaas met jam op broodje?? Samen??? Is dat lekker joh?? ☺️ Nog nooit geprobeerd! Ga ik zeker doen hihi… en oooo nieuwe bananenbrood recept i love it!!! Ik maak elke zondag weer eentje omdat mijne dan op is? Ik zou dit graag willen winnen voor mijn moeder en voor mijn 2 nichtjes.. omdat die onwijs gek zijn op pindakaas en omdat ik zielsveel van ze hou en ze met deze prijs heel blij worden☺️ En dan mag ik vast ook wel een potje pindakaas proberen? Hahaha.. ik zie mijn nichtjes met hun mooie smoeltjes al? Fijne dag meid. Liefs

 27. Jaaa ik doe weer mee en hoop dat mijn naam uit de hoge hoed getoverd wordt zodat ik met de hele familie hier kan genieten van deze diverse smaken! Bananenbrood, mueslirepen, muffins, in smoothies, met banaan of gewoon op een boterham! Heerlijk! Enne.. met een lepel direct uit de pot wordt hier ook al gedaan door mijn peuter (oeps!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven