Winactie Ball Mason Jars

Dit is het pakket t.w.v. 20 euro wat jij kunt winnen van Koko Toko! Winactie Ball Mason Jars.
Het bestaat uit: 3 Ball Mason Jars in verschillende maten, bakkersgaren en 10 papieren rietjes plus niet te vergeten cookiemix van Bionoot!
Bij 500 likes op mijn facebookpagina mag ik dit weggeven! Dus DEEL, LIKE en laat je REACTIE op mijn site www.foodilove.nl onder dit bericht achter!
Met de vraag:wat zou jij in deze Jars doen?

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

14 gedachten over “Winactie Ball Mason Jars”

 1. Monique van harte gefelicteerd met het Ball Mason Jar pakket van Koko Toko!Heel veel plezier met het pakket en ik weet zeker dat je het goed kunt gebruiken om je gezin ervan te overtuigen naar een gezonde en bewuste leefstijl!
  Kun je mij je naw gegevens mailen naar marleen@foodilove.nl 🙂

 2. Ik maak al enige tijd (green) smoothies en mijn smoothies zullen hierin er nog lekkerder en leuker uitzien en natuurlijk heerlijk smaken. Ook kan ik mijn havermout, chiaseeds, hennepzaadjes etc.. Hier goed in bewaren 🙂

  Ik wil dit pakket heeeeeel graag winnen.
  Op hoop van zegen…

  Succes allemaal. Have a nice day

 3. Geweldig mooie potten! Ik zou ze gebruiken om laagjespudding van chia, notenpasta en fruit in te maken en om dagelijks mijn groene smoothie uit te drinken.

 4. Iris Wolthuis

  Ik vind ze superrrrr leuk! Ik zou ze eerst gebruiken voor m’n shakes en als ik daar mee klaar ben ga ik ze zeker gebruiken in m’n nieuwe huisje! Lekker receptjes van food i love uitproberen!!!

 5. Ik kan ze goed gebruiken voor de picknick die ik volgende week heb met de meiden! We zouden ze kunnen gebruiken om lekkere salades/smoothies of sangria in te doen!

 6. Ik heb een te gek idee voor deze gave jars. Ik zou ze namelijk gebruiken als vette vazen om elke week verse bloemen in te zetten en er zo elke dag van te kunnen genieten!

 7. Leuke actie! Sowieso heb ik nog een opberger nodig voor de quinoa. Maar ik denk verder aan haverzemelen, havermout, rijst. Te zijner tijd (als ik eventueel win) maar even bekijken….

 8. Volgens mij smaken me smoothies nog lekkerder uit deze glazen en eens zo lekker door deze rietjes, en met het koord om het glas word het ook nog een gezellig geheel voor een blije en gezonde dag!! en dat elke dag opnieuw….

 9. Monique Tijdeman

  Wat een super leuke actie! Ik ben sinds kort bezig met een hele andere manier van voeding. Geïnspireerd geraakt door diverse sites en instagram. Deze zouden super van pas komen om m’n hele gezin te overtuigen. Groetjes Monique

 10. Ik zou leuke vrolijke toetjes met laagjes maken. Helaas weet ik nooit waar ik de mason jars kan kopen, dus ik hoop heel erg dat ik deze mag ontvangen 🙂

 11. Jaaa deze ball mason jars zouden perfekt zijn voor onze groene smoothies!! Erg fijn om geen plastic te gebruiken en ze zijn ook nog eens reuze leuk om te zien! En naast de groene smoothies weet ik er ook wel raad mee in de keuken!
  Food= ♥, dus dat mag ook gezien worden!

 12. Oehh ik zou er cake in maken, mijn granola en vers fruit in doen, huisgemaakte ijsthee op warme dagen en eindelijk een reden hebben om wel smoothies te maken!

 13. Ik zou het elke dag gebruiken met jam, smoothie, granola of mijn ontbijt yoghurt maar helaas ik heb geen Facebook . Succes!!! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven