WINACTIE! Met wie zou jij samen een smoothie willen drinken?

Helemaal te gek! WINACTIE! Met wie zou jij samen een smoothie willen drinken?

Start het nieuwe jaar gezond! Ik geef in samenwerking met Pure Frozen uit Groningen een waardebon voor een smoothie of sapje weg voor 2 personen!

Zoals jullie weten is Pure Frozen één van mijn favoriete hotspots in Gronigen en al dit lekkers wil ik met jullie delen! Klik hier en je leest mijn review over Pure Frozen.
Wist je dat je bij Pure Frozen naast de overheelijke guilty pleasures (donuts, sweets, ijs en shakes) die ze hebben ook gezonde sapjes, smoothies en frozen yoghurt ijs hebben?

Bij Pure Frozen kun jij je verse smoothies en sappen helemaal zelf samenstellen, hoe leuk is dat! Hoe gaat dit dan in zijn werk?
1. Kies een basis (vloeistof)
2. Kies 3 toppings/ ingrediënten
3. Je sapje wordt vers voor je neus gemaakt!

Wat moet je doen om te kunnen winnen?

1. Like Pure Frozen en Foodilove op facebook en/of op instagram Pure Frozen en Foodilove.
2. Maak onder deze post de zin af “met wie zou jij samen een smoothie willen drinken?” en waarom?

A.s. zondag maak ik de winnaar bekend zodat je volgende week direct kunt genieten van een healthy smoothie!

Go for it! Liefs, Marleen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

2 gedachten over “WINACTIE! Met wie zou jij samen een smoothie willen drinken?”

  1. Ik zou graag een smoothie willen drinken met mijn beste vriendin Soraya. Vorige jaar ben ik bevallen van een lief jongetje en Soraya kwam bijna elke dag op bezoek met eten en verhalen en wij konden heel lang over alles praten terwijl ze zelf zwanger was en toen ze bevallen is, was ik er niet ondat ik naar Singapore verhuisd. In maart gaan wij op vakantie naar Nederland en omdat Pure Frozen onz lievelings hangout plek is, gaan wij daarnaartoe als ik daar ben. Met onz babys natuurlijk ? En ik kan eindelijk haar dochter zien!

  2. Ik zou graag samen met mijn lieve vriendin Loes een smoothie willen drinken omdat ze keihard aan het studeren is voor haar tentamens. Een lekkere vitamineboost zal haar helpen er flink tegenaan te kunnen gaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven