Workout met Jennifer #2

Het is weer donderdag, dus tijd voor een nieuwe workout met Jennifer #2! Vandaag heeft ze een super leuke battle rope workout voor jullie. Wat vonden jullie van die van vorige week op de powermill? Heb jij hem geprobeerd, niet? Zeker doen!

Met battle ropes kun je hele leuke, pittige en gevarieerde workouts doen. Deze oefeningen zijn goed voor heel veel spiergroepen en het trainen van je uithoudingsvermogen. Ik voegde er wat extra oefeningen aan toe voor een pittige full body workout! En geloof me, na deze training ben je kapot! Doe je mee?

Full body battle rope workout:
30 sec. Battle Rope Snakes
30 sec. Air Squats
30 sec. Battle Rope Waves
30 sec. Push Ups
30 sec. Battle Rope Slams
30 sec. Lunges
30 sec. Battle Rope Circles
30 sec. Burpees
Herhaal 6x

Voor de oefeningen achter elkaar uit met zo min mogelijk rust. Tip: Ga zo ver mogelijk naar achteren staan (hou de touwen zo strak mogelijk) voor een lagere weerstand, ga dichter bij het ankerpunt staan voor een hogere weerstand.

GO GO GO!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven