Workout met Jennifer!

Zoals jullie in mijn blog van gister hebben kunnen lezen vond ik het best spannend om mijn team te gaan uitbreiden. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan Jennifer, mijn tweede nieuwe gastblogger! Jennifer maakt wekelijks een workout voor haar eigen blog en deze vind je vanaf nu ook wekelijks op Foodilove. Ook zul je andere blogs van haar voorbij gaan zien komen zoals healthy recepten, leuke tips en andere inspiratie om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven! Hierbij de eerste workout van Jennifer, kijk je snel mee want ik ben super enthousiast!

Over workout’s gesproken, ik heb écht een hekel aan cardio! Doe mij maar een kracht- of circuittraining! 30-45 minuten de tijd aftellen op een cardio-apparaat, super saai en niks voor mij! Waarom ik mijn eerste  workout op Foodilove dan toch begin met een cardio apparaat? Omdat je op deze powermill gewoon een workout kan doen, en dat maakt cardio een stuk minder saai. En geloof me, deze powermill workout is een killer!

De powermill workout:
1 minuut traplopen
1 minuut lunges
1 minuut kick back’s
1 minuut side kick’s rechts
1 minuut side kick’s links
Herhaal 6x (in totaal 30 minuten)

Het lopen op een powermill kan in het begin even wennen zijn. Begin daarom met een lagere snelheid. Naarmate je de oefeningen onder de knie krijgt kan je de snelheid opvoeren! En natuurlijk kan je per oefening de snelheid aanpassen. Het traplopen en de lunges kan je makkelijker op een hoge snelheid uitvoeren dan de kick back’s en de side kick’s.

Succes!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven