Workout met Jennifer #4

Hoi fitties! Zijn jullie klaar voor een nieuwe workout met Jennifer #4? Vandaag staat er een kettlebell circuit op het menu! Dus pak twee of drie verschillende gewichten kettlebell’s, zoek een rustig plekje op in je sportschool and let’s gooo!

Kettlebell Circuit
10x Clean, squat & press, links
10x Clean, squat & press, rechts
20x Kettlebell Swings
20x Squat, bicep curl & press
10x Sit-up push & twist (10 per kant)
20x Kettlebell lunge swings (10x per kant)
1 minuut rust
Herhaal 3-4 keer

Pak 2 of 3 verschillende gewichten kettlebell’s:
Clean, squat & press, links (8-12kg)
Clean, squat & press, rechts (8-12kg)
Kettlebell Swings (12-16kg)
Squat, bicep curl & press (12kg)
Sit-up push & twist (8kg)
Kettlebell lunge swings (12kg)

GOOD LUCK!

Ik ben Jennifer, 24 jaar, stewardess van beroep en fulltime foodie en levensgenieter. Ik ben gek op sporten, koken en vooral op eten! Ik ben altijd op zoek naar de balans tussen gezond leven, ontspannen en genieten. Ik sta graag in de keuken om lekkere, makkelijke en gezonde recepten te maken en ben (bijna) elke dag in de sportschool te vinden voor een lekkere energieboost! Op Foodilove deel ik mijn favoriete recepten, leuke workouts, handige tips en hoop ik jou te inspireren om bewuster, gezonder en gelukkiger te gaan leven!

Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog en me volgt via instagram en facebook!

Liefs, Jennifer

Jennifer Krijnen

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven