Workshop bakken, taart en chocola zondag 29 november

Ben jij ook zo’n enorme fan van bakken en ben je verslaafd aan overheerlijke taart, cake en chocola? Tijdens de workshop bakken, taart en chocola zondag 29 november inspireert en leert Marleen van Foodilove je om de lekkerste dingen op tafel te zetten. We maken zowel gezonde dingen als guilty pleasures uiteraard!

Tijdens deze Foodilove workshop maken we heerlijke baksels en recepten met onder andere de overheerlijke producten van Dille & Kamille. Ik leer je hoe je de lekkerste dingen op tafel zet met pure ingrediënten. Ik zal je laten ervaren dat lekker heel simpel maar ook gezond kan zijn. Zo laat ik je bijvoorbeeld zien hoe je met ongeraffineerde suikers kunt werken.
Dit alles in een prachtige omgeving en samen genieten we van onze baksels aan een super mooi gedekte tafel (hier is Dille & Kamille echt top in, dit is wel te zien op de foto) met een heerlijke kop verse thee en koffie.
Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel. Het leuke is dat de winkel ook al helemaal in de sinterklaas en kerstsfeer is, dus hier doen we zeker iets mee.

Wanneer: zondag 29 november ‘bakken, taart en chocola (10.00-12.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een koffie en thee, alle recepten en een heerlijke proeverij van de gemaakte recepten.

Ik kan niet wachten tot deze workshop, het water loopt me nu al in de mond! Voor elke workshop zijn er 20 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in via info@foodilove.nl want vol is vol.

Bakken Dille Kamille

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven