Workshop gezond bbq’en op 25 juli!

Zijn jullie ook zo gek op bbq’en op een heerlijke zomerse avond? Proef de zomer want dit wordt een hele speciale workshop gezond bbq’en op 25 juli bij Dille & Kamille te Groningen. Ik leer je tijdens deze workshop van alles over verschillende bbq methodes en hoe je omgaat met bbq accessoires. We maken de lekkerste gezonde gerechten en dit wordt uiteraard genieten en smullen! 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop laat ik je als lifestylecoach zien hoe je een gezonde leefstijl toepast tijdens het bbqen! Proef de zomer en leer hoe je de lekkerste gezonde bbq gerechten maakt met onder andere de producten van Dille & Kamille. Ik laat je ervaren dat lekker heel simpel, maar ook gezond kan zijn en dat je heel gezond en gevarieerd kunt eten van de bbq!

We maken lekker en gezond vlees en vis, groentes, denk aan zelf gemaakte sausjes en overheerlijke bijgerechten. Ik vertel je hoe je bewust met een bbq om kunt gaan, ook als je buiten de deur eet. En inspireer je hoe je zelf een leuk buffet kunt samenstellen.

Tevens vertel ik deze avond van alles over gezonde leefstijl, en ook kun je met persoonlijke vragen hierover bij mij terecht. Dit alles doen we in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooie gedekte tafel (hier is Dille & Kamille echt top in, dit is wel te zien op de foto) geheel in zomerse sferen.

Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes/ bbq accessoires aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel. En geven we een frisse en gezonde draai aan de bbq.

Wanneer: maandag 25 juli workshop gezond bbq’en (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een heerlijke proeverij van de hapjes incl. drankjes, alle recepten en een klein presentje.

VADERDAGAANBIEDING: kom samen met je vader en volg de workshop voor 25 euro p.p. inclusief een extra bbq presentje!

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 Tot 25 juli, ik verheug me er nu al op en kan niet wachten om de bbq voor jullie aan te steken! Liefs Marleen.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven