Workshop gezonde picknickhapjes 30 mei

Yes het is zomer! Zijn jullie ook zo gek op picknicken? Kleedje mee, gezonde hapjes in de mand en picknicken maar! Dit is zo gezellig op een warme middag of zwoele zomeravond! Daarom verzorg ik op maandagavond 30 mei de workshop “gezonde picknickhapjes” in mijn favoriete winkel Dille & Kamille te Groningen.

Tijdens deze workshop laat ik je als lifestylecoach zien hoe je een gezonde leefstijl toepast tijdens het picknicken. Proef de zomer en leer hoe je de lekkerste gezonde picknickhapjes maakt met onder andere de producten van Dille & Kamille. Ik laat je ervaren dat lekker heel simpel, maar ook gezond kan zijn.

Tevens vertel ik deze avond van alles over gezonde leefstijl, en ook kun je met persoonlijke vragen hierover bij mij terecht. Dit alles doen we in een prachtige omgeving en samen genieten we aan een super mooie gedekte tafel (hier is Dille & Kamille echt top in, dit is wel te zien op de foto) geheel in zomerse en picknick sferen.

Tijdens de workshop komen tevens allerlei handige keukenhulpjes aan bod en na de workshop kun je nog lekker shoppen in de winkel.

Wanneer: maandag 30 mei workshop gezonde picknickhapjes (19.00-21.00 uur)
Locatie: Dille & Kamille Groningen
Kosten: 30 euro p.p. incl. een heerlijke proeverij van de hapjes incl. drankjes, alle recepten en een klein presentje.

Wil jij hierbij zijn? Geef je dan snel op via info@foodilove.nl want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 Tot de 30ste, ik verheug me er nu al op! Liefs Marleen.

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven