Genietmomentjes #3

Het is weer de hoogste tijd om mijn genietmomentjes #3 van de afgelopen week met jullie te delen! Wat een leuke dingen heb ik weer gedaan rondom Foodilove en deze deel ik graag met jullie! Een druk weekje met allerlei nieuwe ideeën, leuke afspraken, trainingen en heerlijk eten uiteraard!

Misschien dachten jullie het is een beetje stil geweest 2 weken, dit kwam door minder leuke omstandigheden maar ik ben weer terug! Ook ben ik volop bezig met nieuwe plannen, dus druk aan het uitwerken waardoor nieuwe recepten er af en toe een beetje inschieten maar ik doe mijn best!

Maandag ben ik gestart met een lekker gezond ontbijtje en een pbp workout. Even weer erin komen na 2 zware weken weinig te hebben gedaan. Ik ben zo gek op een simpel bakje magere kwark met fruit in de ochtend. Ik heb na mijn training lekker vanuit huis gewerkt, even alles bijgewerkt en als lunch maakte ik deze healthy kipburger. Heb jij hem al geprobeerd?

Genietmomentjes 3-1

Healthy kipburger

Dinsdag ben ik gestart met een super lekker ontbijtje bij Feel Good in Groningen. Ik had een dagje met allerlei leuke afspraken in de stad dus besloot eerst even een kop koffie te halen met iets lekkers op het terras. Deze smoothie bowl zag ik steeds voorbij komen op instagram, ohh wat was hij lekker! Ondertussen heb ik heerlijk in alle rust mijn deelnemers gecoacht van pbp.

Genietmomentjes 3-2

Ik had een leuke afspraak bij Dille & Kamille om mijn nieuwe workshops te plannen, hebben jullie mijn workshop kalender al gezien? Op maandag 30 mei is de volgende workshop, gezonde picknickhapjes. Ik heb hier super veel zin in want ik ga tijdens de workshops veel meer vertellen over een gezonde leefstijl.

In de middag heb ik gecoacht en lekker gelunched met 2 pbp collega’s bij de Uurwerker op het terras. Dit was zo lekker genieten van het zonnetje en mega gezellig natuurlijk. Ik koos voor de ceasar salade, deze vind ik hier altijd zo yummie!

Genietmomentjes 3-6

Genietmomentjes 3-3

Aan het einde van de middag had ik nog een afspraak bij The Foodspot. Samen met hun organiseer ik binnenkort een leuk bloggers event. En uiteraard nam ik nog wat lekkere maaltijden mee naar huis.

Woensdag ben ik mijn dagje gestart met mijn pbp workout en heb ik verder lekker thuis gewerkt. Oh wat was het mooi weer! Ik heb heerlijk in de tuin gezeten en een lekkere smoothie met fruitwater als tussendoortje gemaakt. In de avond nog genoten van een lekkere maaltijd van The Foodspot dus mijn dagje was prima! Ik had quinoa met zoete aardappel curry en Bas de couscous met kipsaté, nomnomnom.

Genietmomentjes 3-5

Genietmomentjes 3-7

Donderdag stond ik al vroeg in de keuken om een lekkere lunch voor te bereiden voor de ondernemersclub Ambassadeur050 waar ik bij zit. We komen 1x in de 3 weken samen en vaak zorg ik voor de lunch. Dit keer maakte ik
deze yummie salade met aardbeien en geitenkaas, lekkere broodjes met gezond beleg en bananenbrood.

Genietmomentjes 3-8

Daarna ben ik naar Kaap Hoorn gereden voor een leuke afspraak met Marlou van Followfitgirls, kennen jullie dit blog al? We hebben lekker in de zon gekletst en er komen leuke samenwerkingen aan!

Aan het eind van de middag had ik afgesproken met mijn vriendinnetje en collega Shauni (check haar blog), ohhh wat hebben we genoten in de zon! We hebben heerlijk geborreld en de avond afgesloten met een vis plateau, zeker een aanrader bij Kaap Hoorn!

Genietmomentjes 3-9
Genietmomentjes 3-10

Vrijdag was het laatste dagje mooi weer jammer genoeg. Ik heb lekker getraind, even gewerkt en gezonde boodschapjes gedaan. In de middag maakte ik dit yummie frozen yoghurt ijsje met mango voor Bas en mij. Dit was even op en top genieten in de tuin! Hierna zijn we in onze oude fiat 500 gestapt en zijn we richting het Paterswoldse meer gereden. Hier hebben we een drankje gedaan bij paviljoen de Dame op het terras. Wat een super mooi uitzicht! In de avond maakte ik tortilla’s met gehakt uit de oven, dit was smullen!

Healthy frozen yoghurt ijs
Genietmomentjes 3-11

Zaterdag ben ik gestart in de gym en het was legday haha! In de middag hebben we lekker geklust en verder niet veel spannends gedaan. Heerlijk zo’n lang weekend!

Na dit pinkster weekend starten mijn laatste 3 weken van mijn Personal body plan en zit er voor mij alweer een half jaar op. Na dit 3e half jaar ga ik zeker door! Dit keer zonder coach, moet me nu toch zeker weten lukken. Wat een mentale progressie heb ik geboekt het afgelopen half jaar. Het lijkt me leuk om de aankomende 3 weken wekelijks een fitdagboekje met mijn trainingen en voeding met jullie te delen. Leuk?

Vandaag duik ik de keuken in na een heerlijk uitgebreid ontbijt om lekkere guilty mini cheesecake met aardbeien te maken voor de familie vanmiddag. Zal ik het recept met jullie delen? Fijne pinksterdagen! Liefs Marleen

 

 

Foodilove-Weekmenu300x400

Gratis weekmenu

Voel jij dat je klaar bent om lekker in je vel te zitten? Goed in balans te zijn? Nog meer energie te hebben? Ik help om je graag om je levensstijl te veranderen waardoor jij de gelukkigste versie van jezelf kunt zijn!

Vraag nu mijn gratis weekmenu aan and let’s get started!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een gezonde leefstijl die je moeiteloos kunt volhouden?

GRATIS

Ben jij een ambitieuze moeder en wil jij écht lekker in je vel zitten en meer energie? 

Scroll naar boven